Kas nutiktų, jei JAV negrai paliktų šalį?

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-10-25 14:51:00, skaitė 1086, komentavo 1

Kas nutiktų, jei JAV negrai paliktų šalį?

Kas nutiktų, jei JAV negrai paliktų šalį?

Įsivaizduokite momenta, kad vieną dieną pasikeitė rasinė gyventojų sudėtis, Jungtinėse Valstijose. Jei taip atsitiktų kaip kasdienybė šalyje pasikeistų ir kaip? Atvirų duomenų statistika sako taip:

  • Bendras gyventojų skaičius sumažės 11,3%.
  • Kalinių skaičius sumažėtų 48% JAV kalėjimuose.
  • Vidutinis IQ šalyje išaugtų 7,4%, o tai leistų JAV pasidalinti su Japonija kuri yra trečia pagal IQ dydį pasaulyje.
  • ŽIV užsikrėtusių skaičius būtų sumažintas 65%.
  • Pacientų skaičius sergančių gonorėja sumažėtų 69%.
  • Sifilio pacientai - 58%.
  • Gyventojų pajamos išaugtų 20.000 $ per metus vidurkis.
  • Žmonių, gyvenančių skurde, skaičius tampa mažesnis nei 54%.
  • Benamių būtų mažiau - 65%.
  • Pašalpų gavėjų (socialinių parazitų }skaičius sumažėtų 52%.
  • Demokratinė partija JAV prarastų 76% rinkėjų.
  • Daugelis baudžiamosios teisės advokatai turėtų ieškoti kito darbo.

Kaip matote, rasinė gyventojų sudėtis įtakotų kokybę ir gyvenimą šalyje.

Ižymių žmonių pasisakymai rasine tema:

„Jei mūsų pastatai, mūsų keliai ir mūsų geležinkeliai būtų sunaikinti, mes galėtume juos atstatyti . Jeigu mūsų miestai turėtų būti sunaikinti , iš pačių griuvėsių galėtume pastatyti naujesnių ir didesnių nei buvo . Net jei mūsų ginkluotą galia būtų sunaikintą, mūsų ateities kartų sūnūs ir dukteris galėtų atstatyti prarastą galią . Bet jei mūsų baltosios rasės kraujas būtų išniekintas ir susimaišęs su Afrikos negrų krauju tada ši atstatymo galimybė, Jungtinių Amerikos Valstijų būtų sunaikinta ir civilizacijos viltis būtų kaip imanomą atkurimas baltosios rasės žmonių kurie nebuvo sumaišyti su vietos negrais.“
senatorius Theodore G. Bilbo, Misisipė 1947

„Aš niekada nepasisakiau ir nepasisakysiu už socialinę ir politinę dviejų rasių lygybę – t.y. juodosios ir baltosios, aš niekada nepritariau tai nuomonei, kad negrai turi gauti teisę balsuoti, užimti žiuri vietas ar užimti kitus postus bei tuoktis su baltosios rasės atstovais. Pridėsiu ir tai, kad tarp baltosios ir juodosios rasių yra didelis fizinis skirtumas. Aš už tai, kaip ir bet kuris žmogus, kad baltoji rasė užimtų lyderio pozicijas.

Aš negaliu įsivaizduoti didesnės nelaimės kaip kad negro asimiliacija į mūsų socialinį ir politinį gyvenimą lygiomis teisėmis... Asimiliacija su žemesniąja rase yra neįmanoma ir nepageidaujama.
Abraomas Linkolnas

„Nemanau, kad ant šieno gulintis šuo turi kokią nors teisę į tą šieną, netgi jei ilgai ant jo gulėjo. Nepripažįstu jam tokios teisės. Nepripažįstu, pavyzdžiui, kad raudonųjų Amerikos indėnų ir juodųjų Australijos ar Afrikos aborigenų atžvilgiu įvykdyta kokia nors neteisybė. Nepripažįstu, kad su jais buvo pasielgta neteisingai, todėl kad stipresnė  rasė, labiau išsivysčiusi rasė, išmintingesnė rasė atėjo ir užėmė jų vietą“.
Vinstonas Čerčilis (Winston Churchill), 1937 kovo 12 d.

"Tautos savo palikuonys padarančios mišrūnus, arba leidžiančios savo žmonės būti paverstais mišrūnais, padaro nuodėmę prieš Amžinosios Apvaizdos valią.

Į tokių tautų žuvimą, nuo stipresnio rankos negalima žiūrėti, kaip į tragediją, bet priešingai, kaip į teisingumą, kuris atėjo iš motinos gamtos ir kurios šaknys rasiniame kraujyje. Tokia tauta (išniekinusi savo kraują) neturi teisės skustis, dėl savo egzistencijos praradimo."

''Visos didžiosios senovės kultūros mirė tik dėl to, kad originaliai kūrybingoji rasė išmirė nuo kraujo užnuodijimo."
Adolfas Hitleris

---
LDiena.lt: nežinau, kaip Tau, mano mielas skaitytojau, tačiau mane kaip niekas linksmai nuteikia mažaraščio fašisto kopijuojami ir platinami tekstai, kuriuose jis aukština savo veislę, kaip išskirtinai protingą, išsilavinusią ir vertą valdyti kitas rases...

Nieko keista, kad azijatai mišrūnai iš semitų genties taip virtuoziškai naudoja fašistinius dundukus savo juodiems reikalams spręsti.