Lietuvos naikinimas „pabėgėliais“: lietuvių diskriminacija, teroras, iš Italijos vežami negrai - nestabilios psichikos

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2017-10-25 18:51:03, skaitė 1421, komentavo 0

Lietuvos naikinimas „pabėgėliais“: lietuvių diskriminacija, teroras, iš Italijos vežami negrai - nestabilios psichikos

ITALY-MIGRANTS-RESCUE-SEA-640x480.png

Šiandieninės Lietuvos valdžios tikslas – sunaikinti Lietuvą! Tokią išvadą galima padaryti iš diskriminacinių lietuvių atžvilgiu išmokų „pabėgėliams“, kurios yra 518 eurų per mėnesį, o mokyklinio amžiaus „pabėgėlių“ vaikams po 635,8 eurų per mėnesį. Mūsų VR ministras pareiškė, kad pasibaigus 2015 metais numatytam „pabėgėlių“ kvotų periodui, kuris pasibaigė rugsėjo mėnesį, į Lietuvą ir toliau bus vežami nelegalai iš Azijos ir Afrikos. Publikacijų sąrašas lietuvių diskriminacijos tema pateikiamas straipsnio pabaigoje.

Socialiai atsakingos valstybės, kurias valdo ne idiotai, kaip Lietuvoje, kuriose valdžia rūpinasi savo tautų gerove ir saugumu, taip vadinamų „pabėgėlių“, tarp kurių pabėgėlių tik 2%, į savo teritorijas iš viso neįsileidžia. Čekija priėmė 12 iš 2691 prieglobsčio prašytojų, kuriuos ji gavo pagal ES kvotą „pabėgėliams“, Slovakija priėmė 16, tuomet, kai Lenkija ir Vengrija nepriėmė nė vieno.

JAV prezidentas Donaldas Trampas dėl pavojaus nacionaliniam saugumui buvo uždraudęs įsileisti į šalį pabėgėlius trims mėnesiams iš Irano, Libijos, Sirijos, Somalio, Sudanas ir Jemenas.

Kaip spalio 25 dieną pranešė BBC, Baltieji rūmai pasibaigus šio draudimo terminui, uždraudė atvykti pabėgėliams iš 11 pasaulio šalių, t. y. buvusį sąrašą dar labiau išplėtė.

Visi „pabėgėliai“, kurie vežami iš Graikijos ir Italijos į Lietuvą yra pavojingi Lietuvos gyventojams, nes jų kilmės, biografijų, kaip sakė JAV prezidentas, patikrinti neįmanoma. Jei to negali padaryti JAV, tuomet pareiškimai, kad juos patikrina Lietuvą yra melas, esantis už sveiko proto ribų.

Į ES teroristai vyksta netrukdomai per atviras sienas. Pasirodo, kad atėjūnai europiečiams kelia grėsmę ir dėl savo skirtingos prigimties. Tai įrodė italų atlikti tyrimai.

„Pabėgėlių“ grėsmė – net tik tarp jų infiltruoti teroristai. Negrai kelia grėsmę Europos gyventojams dėl nestabilios jų psichikos.

Italų tyrimai: negrai kelia grėsmę baltųjų visuomenei? Kodėl?

Italijoje atliktas tyrimas parodė, kad 54 procentai prieglobsčio prašančių Afrikiečių negrų yra psichikos ligoniai, linkę į agresiją, rašoma Breitbart. Šie žmonės, tyrėjų nuomone, yra „realiai pavojingi visuomenei“.

Breitbart rašoma, Britanijoje gyvenantys negrai psichozėmis serga šešis-devynis kartus dažniau, negu baltieji britai. Tai lemia jų nusikalstamumą, nepažįstamų žmonių žudymą be priežasties.

Viską lemia genetika

DNR dvigubos spiralės atradėjas Nobelio premijos laureatas James Watson, ilgus metus tyrinėjęs žmogaus DNR genomą, pasakė, kad yra „giliai prislėgtas dėl Afrikos perspektyvų“, nes „visa mūsų socialinė politika remiasi tuo, kad jų intelektas nesiskiria nuo mūsiškio, tuo tarpu visi tyrimai rodo, kad iš tikrųjų tai yra ne taip“, „tie, kam teko turėti reikalų su juodaodžiais darbuotojais, įsitikina, kad tai neteisybė“. „Mes neturime tvirto pagrindo laukti, kad paaiškėtų, kad intelektualiniai žmonių gabumai, geografiškai atskirtų evoliucijos procese, vystytųsi visiškai vienodai. Mūsų noro suteikti visiems lygius proto gebėjimus, kaip kažkokį tai žmonijos paveldą, nepakanka tam, kad taip ir būtų“.

2015 metais James Watson televizijos žurnalistams pasakė, kad „skirtingų rasių atstovai turi skirtingas intelekto galimybes, kad tai apsprendžia genetiniai skirtumai ir, kad juodosios ir baltosios rasės žmonės skiriasi savo vystymosi keliais“.

Nustatyta, kad negrų IQ yra vos 70 procentų nuo europiečių lygio, 8-12 % mažesnėssmegenys, plonesnė smegenų žievė, smegenų augimas sustoja jauname amžiuje, mažesnė pusrutulių priekinė dalis. Jų buvimas Lietuvos visuomenėje kelia ne tik fizinį pavojų, bet yra beprasmis, nes šie žmonės, dėl savo protinių gebėjimų nepajėgūs dalyvauti šiuolaikinėje renovatyvioje Europos ekonomikoje, yra našta visuomenei. Geriausias pavyzdys – JAV, kur didelė dalis negrų nedirba ir gyvena iš pašalpų karta po kartos.

Šąrašas publikacijų dėl lietuvių diskriminacijos:

http://lebionka.blogspot.lt/2017/10/skvernelis-pabegelius-padare-isrinktuju.html
http://lebionka.blogspot.lt/2017/10/uz-lygias-teises-su-pabegeliais.html
http://lebionka.blogspot.lt/2017/10/pabegeliai-lietuvoje-gyvena-pagal.html
http://lebionka.blogspot.lt/2017/10/suicidaline-sizofrenija-nepagydoma.html