Bekraujės pederastų kovos virtualybės arenose

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://www.facebook.com/algim... 2017-10-25 19:08:50, skaitė 1994, komentavo 2

Bekraujės pederastų kovos virtualybės arenose

Ir išmušė Dvikojų Milžinų Dvikovos valanda! Tautos herojai, du Minties Galiūnai, žmonės, artimi Imperatorei, tamposi nuomariu ant portalo laiptų žūtbūtiniuose spazmuose už Lietuvą Brangią!

Mieli Lietuvos žmonės, kaip visada, kai ištinka kas nesvarbaus ir garsaus, piktai suūžė, išputojo savo buteliuose sieros vandeniliu, akys kvailai sužibo ir kaip mat dauguma suskilo į dvi bukas stovyklas - prasidėjo nuožmus riterių turnyras, kuri pusė bukesnė.

Matot, pasaulis būtinai turi būti baltas arba juodas. Ir jei vienas geras, tai kitas būtinai blogas, tarkim vienas protingas - tai kitas durnas, o jei vienas už Lietuvą Brangią - tai kitas žūtbūtinai išdavikas. Dvi spalvos, dvi natos, viena lazda - dvi stygos.

Na, ir kuris čia už tą Lietuvą Brangią? Ar tas aukščiausiai iškeltas fliugeris, kilnusis publicistas drąsuolis, visada myžęs pavėjui ir niekada neišstenėjęs nei skiemens prieš turinčius duotu momentu realią valdžią?

Ar šis genialusis siuvėjėlis, pasidaręs karjerikę krutindamas subinikę kur reikia su kuo reikia, kuriam Lietuva Brangi tik kaip kaimas, kuriame gali būti pirmuoju pabuvus didmiesčiuose paskutiniu?

Tai sakot, išrėžė mažutėlis visą tiesą-motušę, ką žmonės galvoja? Tai reikėjo ir išrėžti pasiimant ordiną pačiai motušei, pagal adresą, taip sakant. Nesunku žmonai guostis betvarke šeimoje kaimynui, norinčiam apiplėšti tavo namus ir rodyti saviesiems špygą kišenėje, tik vargu ar tokią moterį kur rasi.

Kitas, sakot, pastatė Tautos išgamą į vietą ir narsiai kaunasi su agresoriais ir išdavikais? Kurgi ne, tik su svetimu Slibinu kautis lengva, maloninga ir pelninga, o savam kinkos per silpnos, nes labai reikia ir smagu būti tokiu, kokiu duotu momentu reikia.

Nusiraminkit, čia nei juoda, nei balta, tik pilka ir nyku palatoje. Nei vienas iš jų ne už Lietuvą Brangią, abiems briuselio kopūstai skaniau. Tai tik lėlės klojimo teatre, kovojančios pripučiamais kalavijais su pavojaus imitacijomis sukantis butaforiniams malūnams.

Vieno lizdo paukščiai, apsikapoję dėl lesalo. Pažiūrėkit į tas fizionomijas. Argi sunku pamatyti, su kuo turit reikalą? Argi nepajuntat, kad jie tik už pačius save ir savo užpakalius?