Eilinės R.Vanagaitės šūdknygės pristatymas - dienos naujiena Nr.1. Totalus spaudos ignoras išdavikei realybėje atrodo šitaip

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2017-10-27 20:26:38, skaitė 2292, komentavo 6

Eilinės R.Vanagaitės šūdknygės pristatymas - dienos naujiena Nr.1. Totalus spaudos ignoras išdavikei realybėje atrodo šitaip

Dabar man pasidarė aiškiau - iš kur kyla dauguma problemų, kamuojančių sparčiai autoritetą tautoje prarandančią mūsų žiniasklaidą. Nes joje dirba silpnapročiai su dyydeliu aplombu, neturintys nei tautinės, nei valstybinės savigarbos, anei krislelio patriotizmo.

Vos vakar nuskambėjo skandalas su ypatingo šlykštumo Agitpropo tarnaitės Rūtos Vanagaitės šmeižikišku išpuoliu prieš legendinį partizanų vadą, kurio pasėkoje brandžioje visuomenėje tokia veikėja būtų tą pačią dieną atsidūrusi už padorios visuomenės ribų ir visų save gerbiančių žniasklaidų bei žurnalistų pilno ignoro sąrašuose.

Juk visi supranta, kad tos ypatos nūdienos pagrindinis bizniukas iš knygiūkščių bei paskaitėlių yra daromas per savireklamą ir maksimalų viešinimą.

Todėl norint ją realiai skaudžiai nubausti už Lietuvos interesų išdavystę ir šmeižikišką išpuolį prieš tautos istorijos dydvyrius pakanka tiesiog nukirsti jai savireklamos kanalus. Įjungti ignoro režimą jai, jos gyvenimo įvykiams, jos postringavimams, jos pasiteisinimams, jos šudknygėms, jos dalyvavimu palaimintiems renginiams, etc. etc.

Brandžioje visuomenė su padorumo ir savogarbos nepraradusia spauda taip ir būtų nutikę.

O kas nutiko pas mus, po to, kai ta veikėja vakar atsikrenkštusi geltonais skrepliais spjovė visai tautai į veidą?

Ogi šiandien pagrindinė spauda kaip niekur nieko plačiai nušviečia jos eilinės šūdknygės pristatymą. Bei praneša smalsuoliams pikantišką žinią apie tai, kad ponia Rūta jau metai, kaip atlieka skandalingojo Holokausto Industrijos komivojažieriaus Efraimo Zuroffo sugulovės vaidmenį.

Dienos naujiena Nr.1 - nei verkt, nei juoktis. Ir per Lietryčio televizorių postringaujančią bei partizano atminimą šmeižiančią ponią Vanagaitę jau mačiau!

Gi Delfio politikos aktualijų (what?) žurnalistas Mindaugas Jackevičius su didele užuojauta ir neslepiamu susirūpinimu rašo:

"...Dailininkų sąjungos galerijoje naujos knygos pristatymas vyko R. Vanagaitei nelengvu metu. Trečiadienį R. Vanagaitė portalui Lrt.lt pareiškė surinkusi skandalingų faktųapie Lietuvos karininką, partizanų vadą Adolfą Ramanauską-Vanagą. Partizanas neva buvo KGB agentas, o Simono Wiesenthalio centro Jeruzalėje direktorius E. Zuroffas esą net surinkęs duomenų apie žydų žudynes. Toks R. Vanagaitės pareiškimas sulaukė visuotinio pasmerkimo ir pasipiktinimo.
....
Tačiau dėl A. Ramanausko-Vanago rašytoja nenusileidžia ir kritikos bei paniekos nesibaimina.

„Visi, kurie Lietuvoje ką nors kvestionuoja, apkaltinami bendradarbiavimu su Kremliumi. Aš jau sakiau, kad jei Putino nebūtų, jį Lietuvoje reikėtų sugalvoti – jis labai patogus, jis laiko pilietinę visuomenę nebylią arba pusiau nebylią“, – kaltinimus darbu Kremliui atremia R. Vanagaitė.

Pasak R. Vanagaitės, visi Lietuvos istorikai tiria tas pačias bylas, bet jas skaito selektyviai – atrenka tai, kas netinka žmogaus heroizmui, pareiškia, kad nepalanki detalė išgauta kankinant arba yra sufalsifikuota. Tą, jos teigimu, patvirtino kai kurie istorikai, kurių ji negalinti įvardinti..."
----------------

Negali, nes pati juos ir prasimanė.

Vienžo, nežinau. Pilno ignoro režimo Vanagaitei įjungti mūsų žiniasklaida kažkodėl nenori. Kaip manote, kodėl?

Jeigu jau mūsų spauda, kasdien trimituojanti apie būtinybę kilti kovon su Kremliaus propaganda, susidūrusi su itin įžūlia tos propagandos skleidėja bei platintoja pasirodė esanti absoliučiai bestuburė ir neturinti savigarbos, tai gal pilietinės visuomenės aktyvistai sugebės sutramdyti išdavikės savireklamos renginius?

Kur tie jaunieji konservatoriai, piktai trolinę visokius vatnikų renginius Gegužės 9 osios ir kitomis progomis, kai jų taip reikia?

Kodėl neatėjo į R.Vanagaitės šūdknygės ir sužadėtuvių su Zuroffu pristatymą ir nesurengė smagaus trolinimo ir patyčių seanso?

Kur peliuko ausimis apsirėdęs ir Tv operatoriaus lydimas Algis Ramanauskas-Greitai su pimpalo formos mikrofonu ir kvailais klausimais? Kodėl nesityčioja iš Agitpropo Vatnikės Nr.1 ir nededa įrašų į internetą?

Kur Laisvės TV ir R.I.T.A. filmuotojų bei tyrėjų komandos su piktais ir pašaipiais klausimais ir medžiagos laukiančiais kūrybiškais montuotojais? Kodėl jų nebuvo?

Maža to - specialiai pasižiūrėjau A.Tapino, A.Ramanausko-Greitai, ir kitų valdiško patriotizmo ir kobvų su Kremliaus propaganda Sienas - ten dar tęsiasi kova su ...vargšu Juozuku!

Pasirodo, dizainerio nusišnekėjimas yra pagrindinė propagandinė grėsmė informaciniame kare, o ne tiesioginiai Vanagaitės išpuoliai prieš mūsų istorija! Nei verkt, nei juoktis.

Kovotojai su propaganda, JPRST. Šūdmaliai biudžetiniai ir tiek.

Vienžo, Lietuvos garbės ir interesų atstovavimas ir toliau lieka pilietinės visuomenės reikalu. Spaudos ir daugelio žymiausių viešosios nuomonių formuotojų paramos tame reikalė tikėtis neverta.

Jiems žymiai smagiau ir saugiau čmorinti nusišnekėjusį siuvėjuką, nei stoti akis į akį su atvira Kremliaus parankine, turinčią Holokausto Industrijos palaikymą. Judofobija, vis ta prakeikta judofobija kalta, ne kitaip.