Trampas paaiškino, kodėl jis visiems laikams atsisakė alkoholio ir tabako

Autorius: SputnikNews.lt Šaltinis: http://sputniknews.lt/world/20... 2017-10-28 11:18:25, skaitė 3130, komentavo 0

Trampas paaiškino, kodėl jis visiems laikams atsisakė alkoholio ir tabako

Donaldas Trampas, archyvinė nuotrauka
Donaldas Trampas, archyvinė nuotrauka

Amerikos prezidentas ne kartą sakė, kad narkomanijos problema jam pažįstama, nes matė, kaip su ja kovojo jo vyresnysis brolis

VILNIUS, spalio 28 — Sputnik. Ketvirtadienį Baltuosiuose rūmuose kalbėjęs JAV lyderis papasakojo, kad atsisakyti alkoholio ir tabako privertė jo brolio pavyzdys, praneša Sputnik Baltarusija su nuoroda į CNN.

Donaldas Trampas paaiškino, kad jo vyresnysis brolis Fredas Trampas buvo priklausomas nuo alkoholio didžiąją savo gyvenimo dalį. Būtent ši priklausomybė tapo jo mirties priežastimi vos sulaukus 43 metų amžiaus.

Pasak JAV prezidento, Fredas buvo nuostabus žmogus. Tačiau jis nesugebėjo susidoroti su liga.

"Jis turėjo problemų su alkoholiu, ir  man sakė: "Negerk, negerk". Jis buvo gerokai vyresnis, ir aš jo klausiausi ir gerbiau jį", — sakė Trampas, kalbėdamas Baltuosiuose rūmuose.

Amerikos prezidentas paklausė savo brolio ir nusprendė nevartoti alkoholio ir tabako.

Savo rinkimų kampanijoje 2016-aisiais Trampas padarė kovą su "opiatų epidemija" pagrindiniu aspektu. Jis ne kartą sakė, kad gerai žino priklausomybės nuo narkotikų problemą, nes matė, kaip su ja kovojo jo vyresnysis broils.

---
LDiena.lt: daugybė turtingų žmonių, nuo kurių sprendimų ir veiksmų priklauso daugelio žmonių gerovė ir apskritai likimas gyvena blaiviai, nes supranta, kad BLAIVUS PROTAS - nepalyginamai pranašesnis įrankis už REGULIARIAI KVAIŠINAMĄ SĄMONĘ žiaurioje konkurencinėje kovoje už viešpatavime versle, politikoje ir apskritai gyvenime.