Lietuvos kariuomenės Strateginės komunikacijos departamento analitikė Auksė Ūsienė, atskleidžia, kam dirba Rūta Vanagaitė

Autorius: Artūras Račas Šaltinis: http://racas.lt/strategines-ko... 2017-10-30 22:14:09, skaitė 1610, komentavo 5

Lietuvos kariuomenės Strateginės komunikacijos departamento analitikė Auksė Ūsienė, atskleidžia, kam dirba Rūta Vanagaitė

Lietuvos kariuomenės Strateginės komunikacijos departamento analitikė Auksė Ūsienė dalijasi savo „analitika“, atskleidžia Lietuvos visuomenei KGB veiklos metodus bei paaiškina, kaip R.Vanagaitė prisdeda prie ardomosios veiklos Lietuvoje.

Žinote, apie tai galbūt daugiau galėtų pasakyti VSD pareigūnai, bet apie KGB veiklos metodus tikrai galiu kalbėti. Yra visuotinai žinoma, kad Rusija turi agentų ne tik tarp pačių rusų, bet visą laiką ieško, kas jos vardu kalbėtų, kas vykdytų ardomąją veiklą pasirinktoje valstybėje. Mano nuomone, čia tas atvejis ir yra.

… Man labai gaila Lietuvos kariuomenės, kuri leidžia savo nekompetentingiems ir, aš sakyčiau, kvailokiems „piarščikams“ kalbėti jos vardu ir taip diskredituoti šią svarbią valstybės instituciją.

Bet smagu matyti, kad krūtų portalo propagandistai nesąmones kalbančią „piarščikę“ vadina „analitike“.

Kalbant apie KGB metodus, kuriuos „analitikė“ teigia gerai išmananti, tai jos kvailas kalbėjimas ir yra pats tikriausiais KGB metodas. Tik anie ieškojo priešų užsienyje, o šita „analitikė“ randa juos tarp savų piliečų.