Kelios tiesos apie moteris

Autorius: ŠeimaIrNamai.eu Šaltinis: http://seimairnamai.eu/kelios-... 2017-11-06 09:42:16, skaitė 1102, komentavo 1

Kelios tiesos apie moteris

Visus vyrus domina, kaip teisingai elgtis su moterimis. Dabar apie tai skaitomi įvairiausi kursai, rengiami treningai, ir visur siūloma sava pažiūrų sistema. Šalia gerų dalykų būtinai pasipainios ir prastų patarimų, dėl to tiksliai pasakyti, kas leis susilaukti geriausio rezultato neįmanoma. Niekas nenori švaistyti pinigų, tuo labiau, kad visi tie treningai nepigiai kainuoja. Šiame straipsnyje išvardinti fundamentalūs principai, kurių dėka galite šviežia akimi pažvelgti į santykius su moterimi, nesumokėję nė cento.

Moteris visada jaučia falšą

Taip jau gamta surėdė, kad moterys labiau emocionalios nei vyrai. Žinoma, pasitaiko ir sentimentalių vyrų, kaip ir šaltų damų. Apie išimtis mes nekalbėsime. Aptarsime daugumą.

Moteriškame pasaulio suvokime dažniausiai dominuoja emocijos, kas leidžia pasitelkti ir puikiai pasinaudoti intuicija. Daugumoje gyvenimiškų situacijų būtent intuicija tampa moterų kompasu.

Kol vyras prieš priimdamas sprendimą analizuos visą turimą informaciją, moteris žvilgtels į savo kompasą ir priims sprendimą, pasikliaudama savo subtiliais pojūčiais. Ironiška, bet šie sprendimai dažniausiai būna teisingi.

Suvokiant šį moterų ypatumą, galima išvengti daugybės nemalonių situacijų, į kurias neretai patenka vyrai, mėgindami kažką sumeluoti. Šitas žinias taip pat galima pritaikyti situacijose, kai bandote pagražinti tiesą ar apsimesti ne tokiu, koks esate iš tikrųjų.

Taigi – atminkite, kad santykiuose su moterimis melas, apgaulė yra visiškai beprasmiški dalykai. Moteris išlukštens jus kaip riešutą, jei tik panorės.

Moteris nemėgsta priimti sprendimų

Tipiška situacija: jūsų mergina renkasi naujus batelius. Ant prekystalio padėti rožiniai su kaspinėliu ir salotiniai su juostelėmis. Jai patinka abi poros, ir ji nežino, kurią pasirinkti. Kitaip sakant, jai reikia priimti sprendimą ką paimti, o ką palikti. Ir štai ji kreipiasi į jus su klausimu, kuri pora geresnė. Šita ar ana?

Daugelis vyrų atsakys, kad nežino, rinkis pati. Toks klausimas tikrai nepatenkins merginos.

Siūlydama jums kažką pasirinkti, ar tai būtų bateliai, ar kur vakare nueiti, moteris nori, kad jūs atliktumėte savo vyrišką vaidmenį santykiuose. Greičiausiai ji ir pati nesugebės jums šito paaiškinti, nes šis elgesio mechanizmas slypi pasąmonėje. Kitaip sakant, ji nori įsitikinti, kad jūs sugebate atskirti gerą nuo blogo, sugebate pasirinkti, kas bus geriausia ne tik jai, bet ir jūsų santykiams apskritai. Užduodama visiškai paprastą klausimą, ji žvelgia gerokai giliau, nei jums atrodo. Esmė visiškai ne bateliuose. Apie tai irgi labai svarbu prisiminti.

Tai jokiu būdu nereiškia, kad jūs turite priimti absoliučiai visus sprendimus vietoje jos. Priimkite tada, kai ji pati prašo.

Moteris mėgsta būti giriama

Kiekvieną kartą, kai nuoširdžiai giriate moterį, ji jaučiasi reikalinga. Ir ją tai labai džiugina. Apsidairykite aplinkui: dauguma moterų reguliariai rūpinasi savo išvaizda. Gražios šukuosenos, makiažas, kiekvieną dieną renkasi, kokią suknelę dėtis ir kokie bateliai prie jos geriausiai dera. Būtų kvaila manyti, kad jos tai daro vien sau. Visos moterys nori jaustis mylimos.

Būtent dėl to merginoms sugenda nuotaika kai kyla jausmas, jog jų nemyli. Dėl to negailėkite komplimentų, jei mergina jų verta ir dažniau priminkite savo antrai puselei, kad ji žavi ir nuostabi. Ir pamatysite, kaip ji išsiskleis tarsi gėlė jūsų akyse.

Šis punktas taikytinas kalbant ne vien apie išvaizdą, o apie viską, kuo ji puiki.

Jūsų išvaizda moteriai – ne svarbiausias dalykas

Banalus punktas, kurį vis dėlto visi užmiršta. O juk dauguma vyriškų kompleksų susiję būtent su išvaizda ir mintimis apie tai, ką apie ją pagalvos merginos. Laikas sudėlioti taškus ant „i“.

Taip, esama moterų, kurioms išvaizda santykiuose labai svarbi, bet jeigu atvirai – kam įdomios tokios merginos?

Daugumai subrendusių moterų išvaizda išties ne svarbiausias dalykas. Pirmoje vietoje joms – kuo jūs užsiimate. Kitaip sakant, kokios jūsų vertybės. Moteris gali pamilti už tai, kad vertinate savo laiką ir leidžiate jį naudingai. Pavyzdžiui, užsiimate mėgstama veikla: sportu, muzika ar net kastuvėlių smėlio dėžei kolekcionavimu. Ji nori matyti greta savęs žmogų, kuris turi savo vertybinius prioritetus, savus tikslus ir savas pažiūras į įvairiausius gyvenimo aspektus. Štai ir viskas. O išvaizda bus tik nedidelis papildymas visam kitam. Ir šis papildymas, bendrai paėmus, nieko neįtakoja.