Informacija Savukyno Jorkšyrų Elfams

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-11-08 19:40:31, skaitė 1682, komentavo 0

Informacija Savukyno Jorkšyrų Elfams

SVARBI INFORMACIJA Savukyno Jorkšyrų Elfams:

Jeigu tau sunku sutelkti dėmesį,
Jeigu sutrikus atmintis, miegas,
Jeigu atsiradusi apatija.
Jeigu sapnuoji Leniną ir Mauzoliejų.
Jeigu dieną naktį puola Putleris - neatidėliokite - reikalinga skubi pagalba!

ATSIMINK, kad laiku nesuteikus pagalbos, tai gali peraugti į psichozę, depresiją, paniką, net alkoholizmą ar narkomaniją. Iš slapto Kariuomenės analitinio pranešimo:

„Blogiausia, kai elfai ignoruoja problemą, nesistengia suprasti to priežasčių, o stresą malšina alkoholiu ar narkotikais."

„Visų simptomai buvo panašūs: baimė, siaubas, intensyvi įtampa, nerimas, bejėgiškumo ir nesaugumo jausmas."

„Lietuvoje mes galime kalbėti jau ne apie pavienius atvejus. 2017 metais Lietuvos kariuomenės psichologai suteikė apie 780 konsultacijų elfams. Tai nėra didelis skaičius, nes vadinamųjų pirminių apsilankymų skaiciuojama apie 300. Gaila kai kuriems pagalbos jau nebereikėjo."

„Tendencija neraminanti. Kariuomenės psichologai sako, kad Lietuvos informaciniame fronte apie 30–50 proc. karių jaučia vieną ar kelis potrauminio streso simptomus. Elfų tarpe didelis savižudžių skaičius."

TAI TIKRAI RIMTA:

2017 m. vasario 22 d. 12:03 Vilniuje nusižudė kontržvalgybos karininkas kapitonas.

2016 metais Lietuvoje užregistruota 1.086 savižudybės. 49 procentai savižudžių dirbo elfais informaciniame kare. Jie neišlaikė nervinės įtampos.

Todėl jei tave dieną puola rusai, o naktį Putkinas - nedelsk ir kreipkis į specialistus. Neužleisk ligos ir daktarai tau būtinai padės.

Dabar tave kamuoja mintys... Ir tavo veiksmai tik  žodžiai parašyti klaviatūra. Ligai progresavus - tu paimsi kirvį, peilį ar medžioklinį šautuvą. Arba virvę ir susiriši kilpą... Ir nusibausi drebulyne.

Pastebėjęs įvardintus simptomus - nedelsk ir kreipkis į gydytojus.

Lietuvos Sostinėje Vasaros gatvėje Nr.5  yra atskira palata elfams, ten Tau bus suteikta neribota internetinė prieiga ir galėsi saugiai komentuoti delfiuose ir 15min rūpestingai prižiūrimas kvalifikuotų specialistų.

Jūsų laukia puiki psichologinė atmosfera, draugiški sanitarai, šiltos palatos ir grotos ant langų, kad putkinas naktį neužpultų. Dirba geriausi kariuomenės psichologai ir respublikos psichiatrai. Sunkiais atvejais pasitelkiami NATO ir ES psichiatrai ir karo analitikai. Pagalba ir išlaikymas nemokamas.

El.pšt: info@vasaros5.lt
Priėmimo krizių skyrius tel. (8)5-215 44 044
Dirbame visą parą