Sergantys iškrypėliai tvirkins Lietuvos pradinukus!

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://zeppelinus2011.wordpre... 2017-11-17 08:59:04, skaitė 2088, komentavo 0

Sergantys iškrypėliai tvirkins Lietuvos pradinukus!

Skaitau tas naujienas apie homoseksualizmo plėtros aktyvistų vojažus per Lietuvos mokyklas ir susitikimus su pradinukais – ir minčių, kaip tai Seimo narei, man kyla įvairių.

Pirmoji mintis – ko jie lenda prie svetimų vaikų, tie seksualiai susirūpinę veikėjai? Kas jiems taip knieti ar svirba? Kas ir kodėl įsileido juos į pradines mokyklas?

Antroji – ar tėveliai žino apie tuos netradicinės orientacijos vyrukų ir merginų vedamus tolerancijos plėtros renginius su jų mažamečiais vaikučiais? Jiems viskas gerai. jie sutiko? Ar nelabai kas jų klausė?

Trečioji mintis – o kas apmokėjo visą šitą homoseksualizmo plėtros cirko gastrolių vojažą po Lietuvą? Už dyką tai jie iš lovos kojos neiškelia – tikrai nevažiavo už savus.

Juk ta publika savo seksualinės elgsenos ypatumus seniai pavertė pelningu versliuku. Bene mūsų vargano biudžeto krepšelių lėšomis? Ar visgi Soroso fondas prisidėjo nors kiek?

————
Neturiu tokio amžiaus vaikučių, tai mano klausimai daugiau skirti kitiems. Bet jei turėčiau – tai, matyt, ne juokais susirūpinčiau – kas ir ko lenda prie mano pirmokiuko-antrokiuko mokykloje.