RPPY: Sveikatos apsaugos ministerijoje žino, kad niekas nieko nežino, o Šarūno Narbuto neišduoda, nes tokia tvarka

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/rppysv... 2017-11-21 22:37:30, skaitė 1507, komentavo 2

RPPY: Sveikatos apsaugos ministerijoje žino, kad niekas nieko nežino, o Šarūno Narbuto neišduoda, nes tokia tvarka


Sveikatos apsaugos ministro Aurelijaus Verygos patarėjos Rita Sketerskienė (kairėje) ir Lina Bušinskaitė-Šriubėnė (dešinėje). Viduryje – mįslingasis ir kol kas užslaptintasis buvęs Prezidentės patarėjas teisės klausimais Šarūnas Narbutas.

2017 m. spalio 26 d. Vyriausybės tinklalapis lrv.lt pranešė, kad „prasideda sutarčių pasirašymas su Valstybinio visuomenės sveikatos stiprinimo fondo konkurso laimėtojais“.

„Ministras A. Veryga yra įsitikinęs, kad gera visuomenės sveikata yra valstybės stabilumo ir ekonominės gerovės pagrindas“, - buvo sakoma Vyriausybės pranešime visuomenei.

Taip pat buvo paskelbtas visų laimėjusių projektų sąrašas, su kuriuo galima susipažinti ČIA.

Ekspertai.eu nutarė pasidomėti apie projektus nugalėtojus ir netikėtai susidūrė su kliūtimis, kurios pradėjo daryti įspūdį.

Turbūt mažai kas žino, kad Visuomenės sveikatos stiprinimo fondo tarybos nariai šios vasaros pradžioje vienbalsiai išrinko naująjį vadovą. Juo tapo Pagalbos onkologiniams ligoniams asociacijos (POLA) prezidentas, anksčiau ėjęs šalies Prezidentės patarėjo teisės klausimais pareigas, Šarūnas Narbutas.

Ekspertai.eu besidomėdami fondo finansuojamais projektais, pabandė surasti jo vadovą, kad jis trumpai pakomentuotų visai visuomenei itin svarbius, su alkoholio prevencija susijusius projektus nugalėtojus.

Tačiau jau ne pirma diena, kaip šios pastangos susiduria su pikantiškomis kliūtimis.

Jūsų dėmesiui naujos tiesioginės laidos RPPY (reikia pinigų, pinigų yra), transliuotos lapkričio 21 d., ištraukos.

Išgirsite, kaip atsakingos Sveikatos ministerijos tarnautojos – ministro patarėjos Rita Sketerskienė ir Lina Bušinskaitė-Šriubėnė – tiesiai šviesiai išdėsto visą reikalo esmę.

Laida RPPY transliuojama kiekvieną darbo dieną „PressJazz TV“ kanalu.

Susiję:

Tiesioginės laidos RPPY anonsas