Kai aplanko nušvitimas

Autorius: Vietoj Dienoraščio Šaltinis: http://isgyventa.blogspot.lt/2... 2017-11-21 23:58:39, skaitė 1821, komentavo 1

Kai aplanko nušvitimas

Jaučiuosi beveik kaip Buda... Matot, mane aplankė nušvitimas. Dar šiek tiek pastangų, mokymosi ir, įtariu, pasinersiu į nirvaną. Visą savo sąmoningą gyvenimėlį ieškojau prasmės ir esmės, vis skaičiau, studijavau, gilinausi... Bet atsakymo taip ir neradau. Pasirodo, visiškai be reikalo rijau tiek nenaudingos literatūros... Velniop tuos dostojevskius, tolstojus, šekspyrus, remarkus ir kitus niekus... Galiu tik pasiguosti, kad mano kaltės čia mažai...

Suprantate, kai augau ir brendau nebuvo jokių socialinių tinklų

 Bepigu šiuolaikinei Y kartai. Keli klavišų spustelėjimai ir visi išminties lobynai prieš akis. Čia gali rasti viską: nuo "trendinių" nagučių iki vėžio išgydymo receptų. Bet daugiausia naudos ir dvasinio peno galima gauti socialiniuose tinkluose, prisijungus prie kokios nors moterų diskusijų grupės. Matot, moterys buvo ir yra geresnioji žmonijos dalis, jaučianti pašaukimą gelbėti kitas žmogiškas būtybes (jos dar vadinamos vyrais). Nuo tada, kai prisijungiau ir ėmiau skaityti, pradėjau jausti, kaip atsiveria mano trečia akis. Turiu atsakymus į visus egzistencinius klausimus: ką išvirti pietums, kokiu kremuku patepti kūdikio iššutusį užpakaliuką, kur geriausia nusipiešti antakius, kaip pastatyti "į vietą" anytą ir kaip harmonizuoti šeiminį gyvenimą. Dabar aš tikrai padarysiu vyrą laimingą, kad ir kur tas nelaimingasis slėptųsi.

O čia vienas iš mane įkvėpusių tekstų:

"Mes su vyru turim bendrą Facebook'o anketą. Bet prisijungti aš jam neleidžiu. O ką? Dar pradės kitas LIKE'inti! Na, kartais pamirštu ir išeinu neatsijungusi, tai tada, jei jis labai nori ką nors paLIKE'inti, turi man paskambinti ir mes kartu nuspręsim, gražu tai ar ne. Neapsigaukite, merginos, telefono jis neturi. O su kuo jis čia žada kalbėti, jei ne su manim?! Daviau jam raciją - vis tiek per daug nuo manęs nenutolsta, kadangi automobilio vairuoti jam irgi neleidžiu. Jei jis nori ką nors užvesti, tam turi mane :)

Kartą jis pasakė, kad skiriamės. Neva nori matyti ir kitus žmones. Cha cha, tai gali pažiūrėti pro langą! Dar sako, kad jam saulės reikia. O tai aš kas, ne saulė?! Nusprendė sveikai maitintis. Neleidau. Dar to betrūko! Nori ilgiau už mane gyventi ir eiti su kitomis?! Jis turėjo fotografuotis pasui, tai nusifotografavau kartu. Visi turi žinoti, kad jis MANO! Akinių irgi neleidau. Kokio velnio jam reikia geresnio regėjimo? Matyti kitas? Atsigauk, tu turi mane!" 

Laikykis, mano mielas Arūnai! Tavo laimė ne už kalnų :)