Liberalas liberalui - vilkas: kaip tėvas E.Gentvilas savo sūnų Seime protegavo

Autorius: Naglis Puteikis Šaltinis: https://www.facebook.com/notes... 2017-11-23 19:39:59, skaitė 1188, komentavo 2

Liberalas liberalui - vilkas: kaip tėvas E.Gentvilas savo sūnų Seime protegavo


Vienas Gentviliukas vertas daugiau dviejų mokslo daktarų: gimininė (feodalinė) hierarchija partijose yra aukščiau bet kokios logikos

Eugenijus Gentvilas Seime proteguoja savo sūnų Simoną - siekdamas jį išsaugoti Seimo Aplinkos komiteto pavaduotoju, E. Gentvilas išstumia iš Seimo Kultūros komiteto pavaduotojo pareigų kitą liberalą - buv. kultūros ministrą A. Gelūną.

Ir dar dėl pastarojo išstūmimo veidmainiškai kaltina valdančią koaliciją. O iš tikrųjų yra taip - suskilus socdemams ir daliai jų perėjus į opoziciją, turėjo būti perskirstytos opozicijai priklausančios komitetų pirmininko pavaduotojų kvotos.

Liberalams teko du pavaduotojai vietoj buvusių trijų. Jie turėjo rinktis, kuriuos du iš trijų - ekonomikos mokslų daktaro K. Glavecko, filosofijos mokslų daktaro A. Gelūno ir Simono Gentvilo pasilikti.

Logiška būtų buvę, kad jauniausias ir neturintis mokslinio laipsnio E. Gentvilo sūnus būtų užleidęs vietą labiau išprususiems. Bet liberalai paaukojo A. Gelūną - liberalų vadas ir tėvas paprotegavo sūnų. Ir dar melagingai apkaltino valstiečius.

Liberalas liberalui - vilkas?