Visuotinis boikotas išdavikei atrodo šitaip? Agitpropo tarnaitė Rūta Vanagaitė sugrįžo į pagarbos vertų rašytojų gretas - ir jos tekstai vėl garbingiausioje Delfio vietoj

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/profi... 2017-11-23 19:44:19, skaitė 2063, komentavo 4

Visuotinis boikotas išdavikei atrodo šitaip? Agitpropo tarnaitė Rūta Vanagaitė sugrįžo į pagarbos vertų rašytojų gretas - ir jos tekstai vėl garbingiausioje Delfio vietoj

Neilgai iškentėjo Agitpropas savo vertingiausios įtakos agentės žlugimą. Bando vėl sugrąžinti ją į Lietuvos viešąją erdvę kokiame nors statuse, idant išsaugoti jai galimybę ir toliau nuodyti dar nesubrendusias lietuvaičių smegenis tomis pramanų pasakomis.

Kol kas vyksta Rūtos Vanagaitės ir jos sugulovo gastrolinis turas po užsienio šalis.

Keista, bet kai kas mūsų spaudoje mielai prisideda prie tolimesnės šmeižikiškos propagandinės informacijos, nukreiptos prieš Lietuvos istoriją ir mūsų tautos garbę, platinimo.

Palyginkite du to paties įvykio nušvietimo atvejus mūsų spaudoje -

Lietuvos Žiniose, kur Rasa Pakalkiene deramai nušvietė įvykį ir perteikė skandalingosios rašeivos postringavimus:

http://lzinios.lt/…/ruta-vanagaite-nerimsta-kliuva-i…/254768

ir Delfio portale, kuris tiesiog išsivertė Agitpropo tarnaitės interviu ir įsidėjo be jokių kupiūrų ar komentarų garbingiausioje vietoje. Skaitykite, broliai lietuviai, ką Kremlius norėtų pasakyti apie jūsų istoriją ir dėkitės į galvą.

https://www.delfi.lt/…/vanagaites-abejones-uzsienio-ziniask…

Nežinau, kas ten dedasi toje Delfio redakcijoje ir kodėl jie nutarė imtis penktos kolonos vaidmens, toliau reklamuodami demaskuotą įtakos agentę ir platindami jos postringavimus?

Visai galvos suminkštėjo ar kas per velnias?

Pala, o gal ir su jais pačiais ne viskas gerai? Gal kokią komandą iš užsienio savininkų gavo ar kaip tai suprasti?

Minčių ir klausimų tokioje situacijoje kyla daug. Įvairių.

Jei kas turite drauguose mieląją Rasa LukaityteLoreta Lauciuviene ar Kęstutis Cemnolonskis - paklauskite: kodėl jie taip daro?

Kodėl nutraukė demaskuotos įtakos agentės rašliavų boikotą padorumo nepraradusioje spaudoje?

Su manimi jie bendrauti nemėgsta, bet juk esmė ne ambicijos ar išdidus nosies kraipymas, bet išsiaiškinti priežastis ir pasiekti, kad tai nesikartotu.

Paklauskit, žmonės, nepasidrovėkit. Lietuva jums ačiū pasakys.

#ZombiaiAtgijo
#PakaruoklėsSugrįžimas
#DelfiArTuritSąžinės
#KremliausPenktojiKolona
#RasaLukaitytėVnarauskienė
#KęstutisCemnolonskis
#LoretaLaučiuvienė