Madona Lučkaitė iš LRT meluodama susimauna pati ir sumauna LRT reputaciją

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-11-28 18:30:11, skaitė 2371, komentavo 1

Madona Lučkaitė iš LRT meluodama susimauna pati ir sumauna LRT reputaciją

Madonos Lučkaitės, iš nacionalinio ėLėRTė Haš Dė finansuojamo iš biudžeto, straipsnį "INCIDENTAS RUSIJOS ATOMINĖJE ELEKTRINĖJE" pakartoja delfis patvirtina ir 15min.

Paimam ir pasigūglinam kas tas MAJAK ir kokia jo veikla.

Tai ne atominė elektrinė. Ten nėra atominės elektrinės. Rašiau į LRT laišką dėl Lučkaitės melavimo. Jokios reakcijos. Rašiau naujajai delfio vyrredei į facebūką ant sienos - reakcijos jokios.

Pats MAJAK neigia jog su tos rušies izotopais buvo atliekami darbai. Yra versija jog izotopas pateko į atmosferą iš Žemės palydovo reaktoriaus. Tikiuosi šis atviras Lučkaitės Madonos iš ėLėRTė melas privers jus nepasitikėti nacionaliniu transliuotoju delfiais 15min ir tikrinti jų skelbiamą infą.

Ir tokie nacionaliniai pasakoja apie putlerio propagandą ir Kremliaus melą... Fe... šitaip sušikti nacionalinio transliuotojo reputaciją... Ai Madona... Ai rūpestėlis. Gal putleriui dirbi? Už tokią informacinę diversiją aš tamsta atleisčiau iš darbo...

Ai. Dar Lietuvos atomininkas mikliai incidentą Rusijos atominėje susieja su statoma atomine Astrovece... Irgi proto bokštas.