Agitpropas savų bėdoje nepalieka! Regnum mūru stojo ginti dušanskių klano narius nuo kukliojo blogerio ir piktojo V.Sinicos

Autorius: Raimondas Navickas Šaltinis: https://www.facebook.com/profi... 2017-11-28 23:24:33, skaitė 1110, komentavo 3

Agitpropas savų bėdoje nepalieka! Regnum mūru stojo ginti dušanskių klano narius nuo kukliojo blogerio ir piktojo V.Sinicos

Aptingau pastaruoju metu ir retai beužsuku į visokius Runeto užkampius. O be reikalo.

Pasirodo, kai kuriuose rusakalbiuose resursuose esu piktai linksniuojamas dėl griežtos kritikos dušanskių dvasinio klano narių atžvilgiu!

Štai, kad ir šis Regnum straipsniukas, kuriame Olegas Michailovas mūru stoja Agitpropo parankinių - R.Vanagaitės ir M.Ivaškevičiaus gynybon nuo kukliojo blogerio ir tautinių internetų intelektualinio lyderio Vytautao Sinicos puolimo:

В Литве может повториться Холокост

Подробности: https://regnum.ru/news/2343936.html

Įstabus pats faktas, kad iš užuojautos ir palaikymo kupino teksto tampa aišku, kieno interesus išreiškia ir kurioje informacinio karo pusėje kovoja du Agitpropo eiliniai - ponia Rūta ir ponaitis Marius.

Akivaizdu, jog kai kas Rytuose laaaabai norėtu, kad dušanskių dvasinio klano nariai galėtu ir toliau nebaudžiamai nuodyti lietuvių smegenis pagal Agitpropo šablonus kurpiama antilietuviška propaganda.

O kritikai, atvirai įvardinantys tuos personažus ir jų veiklą deramais vardais, tam, kaip nesunku suprasti, labai trukdo.

Ką gi - žinosim, kad pastangos neprapuolė veltui. Jeigu jau pats Regnum'as paknopstomis atskubėjo dušanskienei ir dušanskiukui į pagalbą.

Reiškia, teisingą liniją brėžiame.