Demaskuok. Demaskuota. Žurnalistų klanas. Taip vadinamų "žurnalistų" klanas

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-12-04 21:57:00, skaitė 2156, komentavo 1

Demaskuok. Demaskuota. Žurnalistų klanas. Taip vadinamų

Demaskuok. Demaskuota. Žurnalistų klanas.

Teigiama, jog Lietuvoje yra gydytojų klanas. Teisėjų klanas. Politikų klanas. Medžiotojų klanas.

Na, tai tokios grupės kurios yra vieningos verda savo sultyse ir neišneša šiukšlių iš savo namų. Nekerta varnas varnui akies. Ir žurnalistas nepakritikuos žurnalisto, nes tai klanas. Tai gauja. Kad ir ką parašytų žurnalistas, neatsiras nė vieno kuris ištirtų ir pabadytų savo kolegą į kakutį. Žiūrėk ką tu prišnekėjai. Taigi juk tu deskridituoji visus žurnalistus, o ne tik savo portalą. Trumpai. Bandysiu po kakučius pabadyti žinomus ir labai žinomus taip vadinamus "žurnalistus".

Nuo ko čia dabar pradėti? Gal davai nuo Monikos. Taip. Tos pačios Garbačiauskaitės. Štai ką ji rašo:

2016 m. birželio 30 d. 13:36 Atpažink Kremliaus trolį
- "Skleidžiami absurdiški gandai, kad neva JAV šaudmenys užteršti uranu, aplink radiacija ir pan."

Dabar pasigūglinam:

Uranmunition wird, soweit bekannt, von den Streitkräften von 21 Staaten bevorratet: USA, Russland, Großbritannien, Volksrepublik China, Schweden, Niederlande, Griechenland, Frankreich, Kroatien, Bosnien und Herzegowina, Türkei, Ägypten, Vereinigte Arabische Emirate, Kuwait, Israel, Saudi-Arabien, Irak, Pakistan, Thailand, Südkorea, Japan.

Ohoho - pasirodo šarvamušius šaudmenis su uranu naudoja 21 valstybė. JAV irgi. Idomu ar šaudmenys su uranu buvo naudojami TSRS iki 93 metų Lietuvos teritorijoje Pabradės ir Gaižiūnų poligonuose?

Dabar. O dabar naudojami? Juk kariai ten laksto ir uosto poligono dulkes. Noriu atkreipti dęmesį , jog Irake, Kosove, Afganistane šaudymo vietose dėl taršos žemė netinkama dirbti. Ir užteršti gruntiniai vandenys uranu. Daug vėžinių susirgimų.

Garbačiauskaitė-Budrienė pamelavo?

Demaskuota? DEMASKUOTA.

Antras Linkevičius. Per Delfį:

2017 m. vasario 14 d. 10:24 DELFI TV konferencijoje - iš fronto linijos Ukrainoje grįžęs L. Linkevičius
- "Apšaudymo pasekmes savo akimis išvydo ir Lietuvos diplomatijos vadovo delegacija, kuriai buvo parodytos sviedinių bei raketų padaryti sugriovimai – išmuštos duobės, apgriauti civilių gyvenamieji namai."
- "DELFI TV konferencijoje ministras turėtų daugiau papasakoti apie tai, kokia padėtis yra Ukrainoje."

Viskas būt gerai, bet ukrainiečiai ir Jonas Omanas nuveda Linkevičių papozuoti prie name sviedinio padarytos skylės. Nu tipo šviežios skylės. Ir Linkevičius su bronežilietu pozuoja prie tos skylės:

Visa gerai dirbančių užsienio reikalų ministerijos darbuotojų bėda ta, kad jie nestebi situacijos Ukrainoje ir neseka Ukrainos blogerių. Štai vieno iš jų filmukas jutiūbėje už 2015 metus su ta pačia skyle:

Tai smūgis Linkevičiui į genitalijas. Bet kadangi Lietuvoje žurnalistų nerasta - šis URM melas lieka nepastebėtas ir neatskleistas. Nes Linkevičius yra Grybauskaitės šuniukas. Ir jei demaskuosi Linkevičių - Grybauskaitė nepakvies į Prezidentūrą uždavinėti suderintų klausimų... Linkevičiaus vadovaujamos kontoros melas demaskuotas. Dar  Linkevičius apgavo Grybauskaitę NATO ir ES raportuodamas, jog matė savo akimis padarytus sugriovimus. Reiktų už melą atsakyti. Nesvarbu, jog Grybauskaitės šuniukas, ane?

Demaskuota? DEMASKUOTA.

Trečia, gal ėLėRTė HašDė.

Čia toks visai nesenas, kai Madona Lučkaitė pranešė apie incidentą Rusijos atominėje elektrinėje gamybiniame susivienijime MAJAK. Nors MAJAK-e nėra atominės elektrinės ir niekada nebuvo. ėLėRTė HašDė labai lengva demaskuoti. Jie gauna 35 milijonus €urų ir jų niekas nekontroliuoja nebara ir nebaudžia. Todėl jie rašo atpalaidavę visus raumenis ir visus smegenis. Net kaulų...

Pirmos dalies pabaiga. Antra dalis bus, jei bus palaikinimų ir komentarų.

Mano tikslas yra sukelti abejones skleidžiama riebiai finansuojamais kanalais. Juk jie turėdami tiek bapkių galėtų ir nemeluoti. Čia jau gaunasi, jog savi meluoja saviems. Ar reikia šitaip negerbti savo skaitytojų?

NO PASARAN. Propagandistų melas nepraeis.