Savi meluoja saviems. LRT

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-12-10 20:14:01, skaitė 1983, komentavo 1

Savi meluoja saviems. LRT

Ldiena apie tai jau rašė: Madona Lučkaitė iš LRT meluodama susimauna pati ir sumauna LRT reputaciją

Madona Lučkaitė, LRT RADIJO laida „Lietuvos diena“
2017 m. lapkričio 22 d. 20:25

Incidentas Rusijos AE: padidėjusi radioaktyvioji tarša Lietuvai primena apie kitą problemą

- „Bet Baltarusijoje Astravo elektrinę stato „Rosatom“ – tai yra tos pačios sistemos padariniai.- neslepia A. Mastauskas.
- Daugiau susirūpinti turėtų Rusijos specialistai dėl tų žmonių, kurie gyvena netoli Čeliabinsko branduolinio komplekso „Majak“, ties kuriuo ir buvo nustatyti šimtais kartų didesni rutenio kiekiai.
- Ten tiesiog įvyko atskirų radionuklidų išmetimas, galbūt perdirbant branduolinį kurą arba gaminant atskirus radioaktyvius šaltinius.
- Ten įvyko lokalus vieno radionuklido išmetimas. O dėl oro krypčių tie radionuklidai pateko į Europą: pradžioje – į pietinę dalį, paskui – šiaurinę.
- Bet svarbūs kiti aspektai – Rusija nepripažino įvykusių išmetimų.
- Taigi kyla didžiulė abejonė tos šalies draugiškumu ir noru informuoti kaimynines valstybes kažkam atsitikus. O tai kaimyninėms valstybėms jau yra rizika.
- Be to, Baltarusijoje Astravo elektrinę stato „Rosatom“ – tai yra tos pačios sistemos padariniai.
- Kaip, neturint informacijos, mums spėti sureaguoti, kaip apsaugoti Lietuvos gyventojus? Todėl problema, kaip bendradarbiauti  su Rusija, iškyla visoms šalims.

Perskaitėt? Dėl šito rašiau LRT. Rašiau Delfio vyrredaktorei ir Delfio direktoriui. Jokio atsakymo ir jokio melo paneigimo.

Ir štai 2017 m. gruodžio 8 d. 13:18 delfis rašo:

- Ekspertai iš tarptautinės komisijos skelbia išsiaiškinę, kad radioaktyvaus izotopo rutenio (Ru 106) koncentracija Rusijoje galėjo padidėti dėl atmosferoje sudegusio palydovo.

Jokio prisipažinimo apie melą, apie neteisinga infą.

Jums patinka kai delfiai LRT meluoja nė kiek neraudonuodami? Man ne. Todėl juos seksiu ir toliau o jų mela demaskuosiu ir viešinsiu. O Madona turėtų būti nubausta už LRT misijos nesilaikymą. Gal iš darbo atleista, kad kitiems būt pamoka.

NO PASARAN!