D.Grybauskaitė dvejus metus buvo šantažuojama KGB praeitimi bei seksualine orientacija

Autorius: Miskinis Šaltinis: https://cnhv.co/e4pn... 2017-12-16 21:30:04, skaitė 5194, komentavo 4

D.Grybauskaitė dvejus metus buvo šantažuojama KGB praeitimi bei seksualine orientacija

Wikileaks paskelbė slaptą JAV diplomatų susirašinėjimą apie tai, kad Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė jau du metus yra šantažuojama, kad jus paviešntas ją kompromituojantis vaizdo įrašas, ir kad ji "psichologiškai" tam pasirengusi.

grybauskaite lesbiete

Norėtųsi WikiLeaks publikuotą dokumentą pavadinti sensacija, nes akivaizdžiai skaitome apie Wašingtono susirūpinimą Grybauskaitės, kaip kandidatės į prezidentus sėkme...susirūpinima jos KGB praeitimi bei seksualine orientacija...

BET TIEMS, KAS TURI SMEGENŲ, ŠIE FAKTAI IR TAIP ŽINOMI.

Tiesiog atsirado proga duoti paskaityti JAV raštininkų veikalą dalbajobams ir asilams Lietuvoje, kurie iki šiol tiki NEPRIKLAUSOMAIS PREZIDENTŲ RINKIMAIS ir Lietuvos SUVERINETU.

Man, asmeniškai buvo atradimas mūsų statistikos departamento vadovo Gaidžio ypatingai glaudus ryšys su GosDep'u. Iš dokumento matome, kad jis tiesiogiai nešė (ir, greičiausiai ateityje neš) ataskaitas į JAV ambasadą ir dalinsis bendrais "rūpestėliais".

Panašiais kaip šie:

Gaidys, whose polls documented Grybauskaite's popularity even before she announced her candidacy, said that her popularity goes against all tradition in Lithuania.

"She's a woman, maybe a lesbian, a teacher from the Communist Party school. There are rumors that she is maybe not Lithuanian, but maybe Jewish. She has the support of the Conservative Party. She never says, 'In the future, we will live better.' This woman has all possible stigmas. Yet all demographic and social groups like her: the young, the old, the educated, the uneducated, all party groups. It's so unusual that I'm a little bit afraid of this phenomenon. Is it real?"

(ištrauka iš WikiLeaks dokumento)
https://wikileaks.org/plusd/cables/09VILNIUS254_a.html


Dvi lesbietės susitiko ir viena kitai patiko...