Ar Hitleris tikrai kaltas dėl Antrojo Pasaulinio karo?

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-12-24 11:41:49, skaitė 2089, komentavo 5

Ar Hitleris tikrai kaltas dėl Antrojo Pasaulinio karo?

Ar Hitleris tikrai kaltas dėl Antrojo Pasaulinio karo?

Absoliučiai daugumai Lietuvos žmonių net nekyla abejonių,kad dėl Antrojo Pasaulinio karo kaltas Hitleris ir Nacional-Socialistinė Vokietija. Tačiau šis teiginys yra eilinis melas, sklindantis iš demokratijos lozungais besisvaidančių šmeižikų lūpų (kurie žino,kad tai, ką jie deklaruoja yra melas) arba nepiktybinių suklaidintų geros valios žmonių,kurių gana daug ir kuriuos reikia šviesti. Lygiai taip pat tokie idėjiniai,švelniai pasakius, melagiai mėgsta pabrėžti,kad jei Vokiečiai būtų laimėję antrąjį pasaulinį karą,tuomet būtų sunaikinę Lietuvių tautą ir visas rytų Europos tautas,kad raudonoji armija pagal juos "išvaduotojai", kurie išgelbėjo mus nuo ,,fašistų''. Apie tokių žmonių išprusimo lygį parodo akivaizdus Nacional-Socializmo ir Fašizmo neskyrimas. Nacional-Socializmas tai Hitlerinės Vokietijos ideologija vyravusi nuo 1933 iki 1945 m. Vokietijoje,o fašizmas -visai kita Benito Musolinio ideologija, iki 1945 m. vyravusi Italijoje... Šio straipsnio pagrindinis tikslas -demaskuoti šlykštų melą,kad Fiureris Adolfas Hitleris norėjo Antrojo Pasaulinio karo ir yra dėl jo kaltas.
Antroji Lenkijos Respublika -šovinistų,kapitalistinių išnaudotojų Ir panašaus plauko parazitų rojus,etninėms mažumoms ir geros valios lenkų tautybės žmonėms-pragaras.

Antroji Lenkijos Respublika (lenk. II Rzeczpospolita) – Lenkijos valstybė XX a. tarpukariu. Gyvavo nuo I pasaulinio karo pabaigos iki 1939 metų. Nuo pat šios valstybės susikūrimo pradžios,buvo aišku,kad valdančiai klikai tautiečių gerovė nerūpi,tai klikai galvoje buvo tik pelnas ir liguistas,protu sunkiai suvokiamas noras naikinti viską,kas ne lenkiška. 

1922 metais padėtis Lenkijoje buvo visomis prasmėmis apgailėtina ir nepakenčiama. Kad suprasti, kokio masto ten vyravo skurdas reikia žinoti,kad apie tokį dalyką kaip elektrą žmones nedrįso net pasvajoti. Šalis buvo labai stipriai nualinta I pasaulinio karo,o Lenkijos valdančioji klika tuo metu sėdėdama milžiniškoje prabangoje vietoj to,kad gerintu eilinių lenkų tautybės žmonių gerovę,priėmė sprendimą okupuoti Lietuvą,laimei Lietuva atsilaikė ir jie okupavo tik Vilniaus kraštą, tačiau prieš tai buvo aneksuotos kai kurios Vokietijos teritorijos. Tuose aneksuotose teritorijose buvo žiauriai engiami vokiečiai, o okupuotame Vilniaus krašte Lietuviai. . Kol lenkų tauta kentėjo ir gyveno nepakenčiamomis sąlygomis,parazitinė valdančioji klika kūrė įvairiausius planus,kaip į savo sudėtį absorbuoti visą Lietuvą,Latviją,Estiją ir dar daugybę kitų valstybių. Štai nuoroda, kurią paspaudę pamatysite, koks buvo jų tikslas:
http://lt.wikipedia.org/wiki/Tarpjūris

 . (Paskutinė pastraipa: ''Pilsudskio planas nepavyko. Praėjus dvidešimt metų po to visos kandidatės į Tarpjūrio valstybę tapo arba Hitlerio Vokietijos, arba Stalino TSRS dalimi.'' iš dalies klaidinga) Realybė buvo tokia,kad  visos kandidatės į Tarpjūrio valstybę tapo arba Hitlerio Vokietijos sąjungininkės arba kruvinos stalinistinės TSRS okupacijos aukos.) 

Taigi buržuazinė Antroji Lenkijos Respublika buvo iš esmės žalinga ne tik pačiai lenkų tautai,bet ir visoms kaimyninėms Lenkijos valstybėms. Verta paminėti, kad ir Čekijos Tešyno žemes Lenkija buvo aneksavusi iš Čekoslovakijos 1938 m. spalio 1 d... 

Taigi savo nepakenčiamu elgesiu Lenkija išprovokavo karą,apačioje pateikiama Adolfo Hitlerio kalba kurioje jis paaiškina, kaip Lenkijos valdančioji klika perpildė jo kantrybės taurę ir jis pasiryžo imtis drastiškų priemonių:

http://www.youtube.com/watch?v=eTi18sA1UB4

Nuo šio Lenkijos išprovokuoto konflikto prasidėjo antrasis pasaulinis karas. Po to, kai Vokietija stojo į karą prieš Lenkiją, karą prieš Vokietiją pradėjo Anglija ir Prancūzija;nepaisant to,kad Lenkiją iš rytų puolė ir TSRS, jai karo niekas neskelbė. Kur teisybė? Ką tai pasako? O pasako tai,kad Prancūziją ir Angliją valdantys tuometiniai ekstremistai jau seniai planavo užpulti Vokietiją, tik ieškojo preteksto...
Kai Vermachtas sėkmingai užėmė Varšuvą ir visą vakarinę Lenkiją,o TSRS rytinę Lenkiją,vakarų Lenkijoje prasidėjo visapusiškas gyvenimo sąlygų lengvinimas eiliniams lenkų tautybės žmonėms. Nuo šovinistinio,kapitalistinio režimo išvaduota lenkų tauta pradėjo po truputi atsigauti. Kadangi Lenkijos miestai buvo subombarduoti,Vokiečiai leido lenkams važiuoti užsidirbti pinigų į Vokietiją,kol jų gimtosiose žemėse vyks atstatymo darbai. Visoje išvaduotoje Lenkijoje buvo platinami tokie plakatai,kviečiantys važiuoti užsidirbti į Vokietiją, kol jų tėvynėje vyks atstatymo darbai.
Taigi faktai kalba patys už save: Po pergalės Lenkijoje Hitleris kūrė neparazitinei lenkų tautos daliai,palyginus su ankstesniu jų gyvenimu, rojų žemėje,nubaudė kaltuosius šovinistus,deja nemažai jų sulindo į pogrindį ir pasivadino armija Krajova...O gerųjų lenkų pusė stojo į Vermachtą arba kitaip visais įmanomais būdais bendradarbiavo su  Hitlerine Vokietija,tačiau tai visai kita tema.