TOKIA ŠVENČIŲ REALYBĖ: vietoje Kristaus šis veikėjas švenčių proga lenda net per kaminą

Autorius: Alvydas Veberis Šaltinis: https://www.facebook.com/photo... 2017-12-24 12:57:00, skaitė 4132, komentavo 1

TOKIA ŠVENČIŲ REALYBĖ: vietoje Kristaus šis veikėjas švenčių proga lenda net per kaminą

Jis ateis ir pas jus, jei nepamiršite jam skirti pinigų. Taip nuo kūdikystės melu maitinamos mūsų atžalos. Suaugusieji vis ieško TIESOS. Tai kas dėl to kaltas, kad jos vis nėra?

Senelis šaltis
Hė hė hė, ką neatpažinote? Tai kai mirsite aš tikrai ten būsiu, jeigu ką.

Kalėdos yra visiškai pagoniška šventė.

1) Kalėdos — neturi nieko bendro su Jėzaus Kristaus gimimo diena.

2) Jėzus Kristus gimė rudenį, spalį per žydų šventę Sukkot. Bet niekur Rašte nėra tikslios datos Kristaus - Dievo gimimo ir tai krikščionims nėra svarbu.

3) Dievas nepasako mums švęsti gimtadienio Jo Sūnaus - Jėzaus Kristaus (Joshua haMašiaha). Svarbu tai, kada Jis mirė ir kodėl mirė.

4) Kalėdų ir Naujųjų metų – tai pagonių festivalis-šventė saulės garbei. Įkurta saulės dievui: "Nauja Saulė" Nimrod, Baal ir kt.

5) 22 gruodžio žiemos saulėgrįža. Po to, kai ta dienos ilgumas pradeda didėti.

6) Kalėdų ir Naujųjų metų šventė "Nauja Saulė", kurią skirtingų religijų buvo atkreiptas dėmesys į dangų (Kalėdų Senelio ir Santa Klauso žirgai).

7) Eglutė simbolizuoja varpos dievo Nimrod (Baal). Visame pasaulyje pastatyti obeliskai simbolizuoja dievo Nimrod (Baal) penį bybį.

8) Kalėdos ir Naujieji metai yra gryna pagonių šventė.

10) Kristaus gimimo šventė įkurta Romos imperijoje, po 4-ojo amžiaus. Krikščionių kunigai pritaikė tam laikotarpiui atostogas, festivalius, neva, Kristaus garbei.