Plungės daktaras Nerijus Gerulskis su „pederastiškais pasiūlymais“ siūlo nesikreipti

Autorius: Artūras Račas Šaltinis: http://racas.lt/pederastiskais... 2017-12-30 13:51:20, skaitė 2185, komentavo 4

Plungės daktaras Nerijus Gerulskis su „pederastiškais pasiūlymais“ siūlo nesikreipti

Nerijus Gerulskis yra vyras. Sprendžiant iš jo figūros.

Jo geriausias draugas yra šuo. Sprendžiant iš to, ką jis pats rašo Facebook’e.

Nerijus Gerulskis yra daktaras. Traumatologas, arba kaip pats N.Gerulskis rašo „orthopaedic surgeon“. Sprendžiant iš to, ks skelbiama Plungės ligoninės puslapyje. Ten nurodoma, kad ketvirtadieniais jis priima nuo 9 iki 15 valandos, o penktadieniais – pagal slenkantį grafiką.

Buvo vedęs. Galbūt dar ir yra. Sutuoktinė Oresta anksčiau priklausė Liberalų Sąjūdžiui. Galbūt tebepriklauso. 2011 bandė tapti savivaldybės tarybos nare, bet nesėkmingai. Šiuo metu užima „savivaldybės gydytojos“ pareigas.

Aš N.Gerulskio nepažįstu ir dar dvi dienas atgal nieko apie jį nežinojau,

Sužinojau tada, kai, man pasidalinus padugniniais R.Valatkos komentarais apie A.Verygą, N.Gerulskis atėjo ir uždavė R.Valatkos vertą klausimą:

Vėliau, kaip tikras daktaras dar pakonsultavo ir palinkėjo sveikatos.

Buvau šiek tiek nustebęs, nes nežinojau, kad ortopedams Vilniaus Universitetas suteikia tokį platų išsilavinimą. Bet, pagalvojau, gal N.Gerulskis lankė kokį fakultatyvą.

Nerijus Gerulskis mano abejones kaip mat išsklaidė, cituodamas Hipokratą ir, kaip tikras intelektualas, turintis aukštąjį išsilavinimą ir neeilinius gebėjimus, trumpai nupasakodamas mano praeitį ir ateitį.

Kertinis žodis, atspindintis Nerijaus Gerulskio išsilavinimą ir jo intelektą, sakyčiau buvo tas, prasidedantis priešdėliu „iš“ ir kalbantis apie medikams ir, neabejoju, pačiam N.Gerulaičiui, gerai žinomą kūno dalį.

Po to, daktaras orthopaedic surgeon Nerijus Gerulaitis dar kartą mane diagnozavo ir buvo nusprendė savo pasirodymą užbaigti išlikdamas aukščiau nei jo virtualūs pacientai.

Bet po to persigalvojo, sugrįžo ir kaip tikras vyras ir tikras daktaras, kurio geriausias draugas, kaip jis pats sako, yra šuo, pasiūlė viską išsiaiškinti „vyriškai“. Nes turi jausmų.

Mano nuoširdus ir  draugiškas pasiūlymas savo vienatvės ir kitas problemas spręsti kitais būdais, nei dergiantis FB, daktarui Nerijus Gerulskiui pasirodė nepriimtinas, nes jis, panašu, pamanė, kad aš seksualiai prie jo priekabiauju.

Iškilmingai ir viešai pareiškiu, kad tokių minčių tikrai neturėjau, nes esu laimingai vedęs, be to vyrai primpuotas raumenimis man ir šiaip nelabai patinka, nes neretai jų smegenų dydis būna atvirkščiai proporcingas raumenų masei.

Tokį mano požiūrį traumatologas Nerijus Gerulskis čia pat patvirtino, pabandęs mane pribagti, pademonstruodamas, kad be kitų jausmų, jis turi ir labai subtilų ir išlavintą humoro jausmą, beveik prilygstantį žinomo visuomenės veikėjo A.Ramanausko talentui. Tačiau su medicininio išsilavinimo akcentu, nes kartais gal ir traumatologams neša stiklinaites su šlapimo tyrimais.

Aš dar bandžiau siūlyti daktarui Nerijui Gerulskiui išeitį iš susidariusios situacijos, tačiau jis, kaip būdinga jo intelekto ir kultūros individams, blokavo mano paskyrą FB, matyt, nusprendęs, kad ir taip jau per ilgai buvo nusileidęs iš savo daktariškų aukštybių.

Taigi, man neliko nieko kito, kaip skirti šiek tiek brangaus savo laiko bei sėsti ir parašyti šį įrašą.

Nes daktaras Nerijus Gerulskis, be to, kad ketvirtadieniais ir penktadieniais priima pacientus Plungės ligoninėje, kaip ir daugelis Lietuvos daktarų, dar turi ir privatų versliuką – jis yra mažosios bendrijos „Ortokonsultacija“ vadovas, turi kabinetą Plungės klinikoje „Inesa“ ir konsultuoja ten nuo 16 iki 20 valandos.

Tai aš neabejoju, kad tiek Plungės ligoninė, tiek klinika „Inesa“ didžiuojasi turėdami savo gretose tokį puikų daktarą kaip Nerijus Gerulskis, kuris yra tikras vyras ir nesibodi konsultuoti ne tik savo kabinete, bet ir socialiniuose tinkluose.

Aš taip pat neabejoju, kad Nerijumi Gerulskiu didžiuojasi ne tik jo geriausias draugas šuo, bet ir jo kolegos gydytojai, nes Nerijus Gerulskis yra tikras vyras, žino, ką ir iš kur, atsiprašau, „išrūrijo“, jam nepriimtini „pederastiški“ pasiūlymai ir jis žino, kaip padėti, atsiprašau, „myžalo stiklinę ant stalo jos neišlaisčius.

Nors iš tiesų, tai man nelabai rūpi, ką apie Nerijų Gerulskį galvoja Plungės ligoninės ir klinikos „Inesa“ vadovai ir darbuotojai.

Nes aš galvoju, kad net jei man lūžtų abi kojos ir viena ranka, aš tikriausiai vis tiek nesikreipčiau į daktarą Nerijų Gerulskį, nes man būtų gėda, kad tokie žmonės kaip jis turi aukštojo išsilavinimo diplomą ir dirba valstybės finansuojamose institucijose.

Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė, žinoma. O jūs jau spręskite ir rinkitės patys. Juk Lietuva – laisva šalis.