CŽV pareigūnas: mes visi esame nusikaltėliai atsiųsti į Žemės kalėjimą perauklėjimui

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://anomalija.lt/2018/01/cz... 2018-01-14 20:57:35, skaitė 1452, komentavo 2

CŽV pareigūnas: mes visi esame nusikaltėliai atsiųsti į Žemės kalėjimą perauklėjimui

Buvęs CŽV pareigūnas pareiškė, kad jam priklauso informacija, kuri gali pakeisti suvokimą apie gyvenimą Žemėje ir mus pačius.

Buvęs pilotas ir dabar vienas iš sąmokslo teorijų šalininkų apie ateivius teigia, kad vykdydamas įvairias misijas jis sužinojo neįtikėtiną tiesą apie gyvenimą Žemėje ir už jos ribų. Jis tvirtina, kad iš tiesų Žemės planeta yra tik kalėjimo bazė, kur siunčiami nusikaltę įvairių kosmoso rasių atstovai. Tad kiekvienas iš mūsų yra viso labo kalinys.

„Kiekvienos rasės atstovas kuris siunčiamas į Žemę įgauna žmogaus pavidalą ir jo visas gyvenimas pritaikomas pagal įvykdyto nusikaltimo laipsnį ir sunkumą.“, – sako CŽV pareigūnas.

Pasak jo, pakartotinių nusikaltimų atveju, pažeidėjai vėl ir vėl grįžta į Žemės planetą.

„Kiek man teko sužinoti, kai atliekama bausmė Žemėje, niekas neprisimena savo ankstesnio gyvenimo už jos ribų ir tai ką jis blogo padarė kažkur kitur. Tačiau kai bausmės laikas pasibaigia ir čia mirštama, sąmonė vėl persikelia į tą vietą, kur mes buvome prieš tai. Mes net ne žmonės, mes tiesiog gauname čia tokį pavidalą, kad visi būtų lygūs“, – teigia jis.

Be to, ex CŽV pareigūnas yra įsitikinęs, kad už Žemės ribų yra daugybė apgyvendintų planetų, o Visatos gyventojai gali laisvai judėti ten, kur nori. Iš mūsų planetos-kalėjimo galima ištrūkti tik po mirties. Štai kodėl vieni miršta anksčiau, o kiti „kenčia“ iki senatvės, tvirtina buvęs pareigūnas.

Jo liudijimu, labiausiai nusižengę kosmoso įstatymams siunčiami ten, kur yra blogiausiai Žemėje, t.y. į trečio pasaulio šalis ar karų niokojamas teritorijas. Tuo tarpu tie, kurių nusižengimai yra lengvesni, gali gimti net milijonierių šeimoje.

„Ten kitur yra žymiai geriau, tad net tie kurie Žemėje turi milijonus dolerių, nėra tokie laisvi, kokie jie būtų už Žemės ribų. Patikėkite, niekas nenori čia grįžti.“, – pasakoja jis.