GAL JAU GANA? As esu ZMOGUS. PILIETIS. MAMA. MOKESCIU MOKETOJA. AS ESU GERAS ZMOGUS.

Autorius: Agnė Jagelavičiūtė Šaltinis: https://www.facebook.com/agnej... 2018-01-21 21:15:10, skaitė 1446, komentavo 3

GAL JAU GANA? As esu ZMOGUS. PILIETIS. MAMA. MOKESCIU MOKETOJA. AS ESU GERAS ZMOGUS.


Aš ir trys mano reakcijos į jūsų nuomonę

Nu zinokit, nusibodo.

Tylejau visa savaite, bet gal jau gana.

As esu ZMOGUS. PILIETIS. MAMA. MOKESCIU MOKETOJA. AS ESU GERAS ZMOGUS. Viskas ka as padariau - socialineje reklamoje, nemokamai, pasakiau, kad svesiu Tevynes simtmeti. Nei as ten prasiausi, nei to siekiau, tiesiog man pasirode, kad grazu, kai zmones is ivairiu sriciu kviecia. Todel sutikau kvieciama. Ir uz tai dabar su tokiu pasimegavimu mane zeminate?

Prejusiais metais sumokejau 50k pvm mokescio. Sukuriau darbo vietu. Padejau surinkti desimtis tukstanciu euru pagalbai skurstantiems, kelis metus turiu tiesiogini debeta su sutrikusio vystymosi kudikiu namais, kuriuos remiu. Sukuriau ir vadovauju 300 psl. gyvenimo budo zurnalui rasanciam apie visu sriciu ypatingus zmones, skatinanciam moteru emancipacija. Turiu du issilavinimus, esu parasius 3 knygas. As drasiai galiu pasakyti- per visa gyvenima nesu padariusi nieko blogo nei vienam zmogui. Ir stengiuosi buti dora, sazininga ir pilietiska.


Aš su talentingiausiu Lietuvos publicistu ir žurnalo intelektualiems skaitytojams leidėju - Andriumi Užkalniu

Taip, as nesu ideali ir tokia nenoriu buti, pirmiausia del to, kad nenoreciau buti panasi i jus, supuve ir nelaimingi zmogeliukai, kurie mane savaite terorizuojate privaciais ir viesais izeidinejimais. Istisai virkaujate apie patycias ir terorizuojate kazkoki zmogu, kad jis pasake, jog myli savo sali? RIMTAI? Jus gal istremkite visus, kurie karta suklupo, kad jums netrukdytu svesti JUSU SALIES svarbiu datu?

Atsikeliu kas ryta ir pastas pilnas zinuciu su tais paciais zodziais bei izeidinejimais kuriuos jus istisai "pripaisote" man? As nieko nepadariusi, tik voliojausi girta? O tai gal jus domites tik tokiais ivykiais ir nereikia savo elgsenos spragu kisti man? Jums nepatinka, kad as savo bendravimo forma fb pasirinkau gatves kalba? Tai kodel butent ja naudojate kaip kalbate apie mane ar rasote man? Gal gana kaltinti veidrodi, kad roza kreiva? Jus apie mane viauzojate lygmeny, lyg ka tik buciau viesai pardavusi Tevyne? Jus kas tokie, kad jus sprestumete, kas turi svesti TAIP PAT IR MANO TEVYNES LAISVE? 

Zmones gal jus atsipeikekite.

(Labai dekoju visiems, kas linki STIPRYBES, tik as kazkokiam sapne... Stiprybes linki, kai nutinka kazkas baisaus. As pasakiau, kad myliu Tevyne. Vau...)

GAL JAU GANA?


Jūs tikriausiai nepažįstate šitos moters, tačiau tai esu AŠ - paprastas žmogus, kaip ir kiekviena, balzakiško amžiaus sulaukusi moteris