Į Seulą dalyvauti atvyko Moranbong solistė Chion Son Vol

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-01-22 19:10:13, skaitė 1779, komentavo 1

Į Seulą dalyvauti atvyko Moranbong solistė Chion Son Vol

Į Seulą dalyvauti Žiemos Olimpinių varžybų kultūrinėje programoje atvyko Šiaurės Korėjos artistų delegacija, kuriai vadovauja garsi Š.Korėjos dainininkė, moterų muzikinės grupės Moranbong solistė Chion Son Vol. 

Jeigu kas jau spėjo primiršti, tai ta pati dainininkė, kurią kartu su visa grupe prieš keletą metų žiauriausiu būdu "sušaudė" kruvinas tironas Kim Jong Unas.

Lietuvos melo valatkodelfinė propaganda tada tiesiog springo savo bezdžioniško proamerikietiško įtūžio konvulsijose pasakodama visai Lietuvai, kaip Š. Korėjos diktatorius už tai, kad grupė filmavosi porno filme (mėgstamas Lietuvos sorosinių tapinoidų užsiėmimas) ir pas grupės narius buvo rasta Biblija (irgi mėgstamas Lietuvos pseudopatriotų užsiėmimas - visą savaitę gyventi šlykščiausiose nuodėmėse, o sekmadieniais šventeiviškai vartyti savo kiaulės akytes pamaldose bažnyčioje) - sušaudė visus artistus.

Maža to, lojo valatkodelfiniai narkomanai per LRT, TV3, LNK, M1, ir pan kanalizacijas, į egzekuciją buvo suvaryti visi grupės narių giminaičiai, visa grupė buvo sušaudyta iš zenitinių kulkosvaidžių (?!) stebint diktatoriui Kim Jong Unui, o po kruvino susidorojimo visi giminės buvo išvežti į koncentracijos stovyklas, kur, žinoma, gavo galo režimo požemiuose, draskėsi savo fašistines besmegenes plikes ramanauskiniai-koldūniniai ykspeeerrrdai

Šiandien Chion Son Vol su visa savo "sušaudyta" grupe Seule ir režimo "auka" gundančiai sveikai atrodo. 

Tu dar žiūri valatkos, miliūtės, kakilaičio, budrės, makaraitytės ir pan. purvasklaidos kanalizacijos gyvūnų "žinias"? Tikiesi ten rasti informacijos, tiesos?... Kiekvieną kartą, kai tu klausai Lietuvos melo progandos sisteminės "žiniasklaidos" ruporų, tu terši savo sąmonę melu - jie yra informacinio karo nusikaltėliai, kurių laukia Niurnbergas-2. 

Išlaisvink protą nuo valatkodelfinio melo - išlaisvinsi Lietuvą nuo JAV-NATO okupacijos.

https://russian.rt.com/world/article/472879-kndr-dele..