75 metai nuo Stalingrado mūšio

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://vk.com/id463585649?w=w... 2018-02-05 23:12:04, skaitė 1694, komentavo 0

75 metai nuo Stalingrado mūšio

Šiandien sukanka 75 metai, kai vieningos "civilizuotos" Europos Sąjungos , tada ji buvo vadinama Vokietijos III Reichas, o dabar vadinama NATO, galingiausia visame pasaulyje armija patyrė lemtingą pralaimėjimą Stalingrado mūšyje ir feldmaršalo Pauliaus armija, apie 300 000 galvažudžių iš įvairių Europos šalių, buvo paimta į nelaisvę.

 Šiame karo nusikaltime dalyvavo kariai iš visos Vakarų Europos. Ir nors per pirmas Stalingrado mūšio dienas "šviesieji" europiečiai sugebėjo, - o jie tai visada visame pasaulyje mokėjo daryti su cinizmu ir pramoniniu moksliškai pagrįstu būdu, - nužudyti 42000 civilių Stalingrado gyventojų, vėliau jie per mėnesį sugebėjo tik pereiti iš vienos pusės gatvės į kitą - per tokį patį laiką galingiausia to meto Europoje Prancūzijos kariuomenė buvo sutriuškinta, pasidavė į nelaisvę, o pati Prancūzija okupuota ir kolaboravo su naciais. Jos kariai kariavo su TSRS nacių pusėje, prancūzų dalinys gynė iki paskutinio atodūsio Reichstagą, kaip ir daugelio Europos šalių fašistų kolaborantai darė karo nusikaltimus visoje okupuotoje TSRS teritorijoje. Su nacistine Vokietija kolaboravo ir Lietuvos nacionalistai, - iš Impulevičiaus darbo apsaugos bataljono. Plechavičiaus rinktinės, abrozevičiaus baltaraiščiai ir kiti, - kuriuos landsberginė chunta visais įmanomais būdais šiandien juos bando heroizuoti, jaunąjai lietuvių kartai pateikia kaip Lietuvos išsivadavimo kovotojus. Kas nors girdėjo apie minėtų "laisvės kovotojų" kruvinus ir nuožmius mūšius su nacių okupantais? Ne? Kolaborantai su naciais kolaboravo , kokie dar mūšiai su šeimininkais, iš kurių rankų duoną valgai. Ir vykdai jų nurodymus, kaip aprašo jų nusikaltimus savo knygoje Rūta Vanagaitė "Mūsiškiai", ir kurį dabar šlovina šiandieninės fašistinės Lietuvos organizacijos. Šiandien Vakarų kapitalistai vėl stumia pasaulį į III Pasaulinio karo branduolinio pragaro ugnį, vėl telkia savo galvažudžių armijas Rusijos pasienyje, tame tarpe Lietuvoje, kurios po karo, nežiūrint kaip jis baigsis, pagal Pentagono planus turėtų likti tik radioaktyvaus Mėnulio landšafto zona. NO WAR! STOP US/NATO AGGRESSIONS OVER THE WORLD! ARREST US/NATO WAR CRIMINALS! YANKEE, GO HOME! 
Lietuviškų nacių kolaborantų istorija nieko neišmokė, jie visais įmanomais būdais siekia pamokas pakartoti. Prisiminkime Stalingrado mūšių didvyrius ir pamokas vietiniams nacių kolaborantams reikia pradėti kartoti nuo Tautos Tribunolo, kol jie dar nespėjo pakartoti Pirčiupių, Ablingos, Kauno fortų, Žemųjų Panerių ir kitų "laisvės kovotojų" gėdingų karo nusikaltimų. 
Būkite budrūs ir prisiminkite, ką mums ruošia JAV/NATO karo nusikaltėlių gauja 
https://vz.ru/society/2018/2/2/906362.html