Beveik 10 metų – sunaikinti išsigimusį rusofobinį gaidyną

Autorius: Markas Aurelijus Zaikauskas Vitalio Šaltinis: https://criticismoflife.wordpr... 2018-02-09 19:30:20, skaitė 2088, komentavo 7

Beveik 10 metų – sunaikinti išsigimusį rusofobinį gaidyną

dalia kgb

Joks globalus procesas neprateka labai greitai, jam reikalingas laikas, kuris yra pats brangiausias žmogiškasis resursas, griežtai apribotas gamtos ir prarandantis ribas esant žmogiškam valingumui siekiant produktyviai išnaudoti suteiktą galimybę. Tuo ir yra unikali realybė, jog esančios taisyklės tiek kintamos, kiek pareikalauja užbrėžtasis tikslas. Dažnai girdima analogija su tuo, jog rezultatui pasiekti nesiskaitoma su išteklių panaudojimu.

Taigi labusinis gaidynas – 2008 metai, tai melo ir pirmosios prievartaus prieš tariamą ‘demokrtatinę visuomenę’ užuomazgos data, kuri atskleidė pirmuosius neo-fašizmo genetinius daigus rusofobinių labusyno. Kai visuomenėje pradėjo dominuoti nuo 1991 metų auginti amoralūs išsigimėliai rusofobai, užsidėję europietiškas kaukes ir visaip stengiantis išpaišyti jas populiaromis vaivorykštinėmis spalvomis – pirmieji radikalūs nacionalistiniai bruzdėjimai, siekiant visaip išprovokuoti nacio A.Smetonos lietuvius prisiminti savo pasididžiavimą kapojant vaikams galvas, prievartaujant ir užmušant moteris miškinių banditų ir tuometinės užgimusios aristokratijos vaikų rankomis.Elektroninio formato Jorkšyrų Elfai grupė yra grėsmė nacionaliniui saugumui turinti ryšių aukščiausiuose Lietuvos Respublikos Seimo,Prezidentūros,žiniasklaidos,kariuomenės sluoksniuose

Tokie internacionalinio atgimstančios neo-nacizmo signalai tapo perduodami per esančius liberastus, kuriais naudojasi tamsiosios pogrindžios jėgos, bandančios mobilizuoti besisukančio istorijos rato energiją ir uždegti potencialius Velnio (Tamsios jėgos) sąjungininkus – tuos, kurie visai neseniai kartu su A.Hitlerio naciais vykdė smurtą II pasaulinio karo metu ( latviai, estai, lietuviai, banderos-ukrainiečiai, japonai, rumunai, dalis lenkų, čekai).

2008 metai – tai 10 metų atgal , tiek reikia žingsniuoti atbulon, norint suvokti dabartinio Trampo atėjimą, nacistinio Izraelio aktualumą, liberastų naikinimą kaip atidirbusios tarpinės grandinės ir , Baltijos rusams aiškiau, tai Karbauskio atsiradimą dabartiniame rusofobiniame gaidyne.

Tie dešimties metų senumo signalai suteikė laiko galimybę išmušti veiklos programą Baltijos rusų regione, Pribaltikoje, neo-naciams įgyti kovos kadrų, taip reikalingų agresijai prieš Rusiją. Išmušti tą idealoginį pamatą, kuriuo būtų galimą užkrėsti augantį jaunimą, nusivylusiu liberastiniu išsigimimu ir ieškančio į ką atsiremti. O juk kaip norėjosi neo-naciams, skleidžiant masinę nieko neparemtą rusofobiją per bukapročius išsigimėlius liberastus, pasinaudoti tuo vakuumu, ta žmogiškąja trauka aukštesniu pažinimu, savęs supratimu.

dalia kgbDalia Grybauskaitė užpuolė rusakalbę moterį

Geriausias dabartins požymys, teikiantis vilties, jog genetinė istorija išsivalys ir jos vieta užims per internetinę sklaidą ( RT, ruTUBE, ruKultūra ir kt.) Baltijos ruso dvasia, tai emigravusių lietuvių noras pakeisti savo identitetą (tapatumą). Vienų, kiek radikalesnių – tai visiškai ištrinimas ‘lietuviškumo’ kaip barbarizmo, susijusio su viskuo kas neigiama. O kitų – tai atsidavimas broliams Rusams, per domėjimąsi Rusijos gyvenimu, žavėjimusi Rusijos politine, karine bei kitokia įtakos jėga, o svarbiausia – nuolatiniu muzikos klausimu, kalbėjimu ir tapatinimu savyje su Baltijos Rusu.

Visa tai ir paaiškina, kaip stipriai klydo neo-naciai, suteikę liberastiniams išsigimėliams erdvės veikti ir saugiai parazituoti.

Rusofobinio gaidyno pamatas yra visiškai sugriautas. Tas pamatas ant kuriuo būtų galima kelti nacizmo vėliavas ir ieškoti bendraminčius, tapo pačių nacių pakasynomis – rusofobija dėka liberastinio kūrybiškumo mutavo į ‘vatnikizmą’, kas apsaugojo rusakalbę populiaciją, prieš kurią buvo orientuotas pradinis smūgis.

Netgi tie, kurie aiškiai ėjo pirmaisiais sąrašuose, tapo Raudono projekto interesantais. Tokio posūkio nesitikėta, bet rezultatas stebėtinas.

Taigi, matėt kaip taksą skandino ir vertė kvėpuoti grynu deguonimi ? Ir kvėpuoti pradėjo. Viskas įmanoma šiame pasaulyje.

CCCP 2.0 (niekotokio@yahoo.com)