N-16+. Pasisakymas seksualinio priekabiavimo tema

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-02-11 06:50:37, skaitė 1508, komentavo 2

N-16+. Pasisakymas seksualinio priekabiavimo tema

Kiek žymių vyrų krito apkaltinti sexualiniu priekabiavimu kuris neva vyko prieš daug metų. Be teisės į nekaltumo prezumpciją. Remiantis vien tik vienos pusės parodymais ir be jokių įrodymų. Žinoma. Buvo pagautų su įkalčiais su įrašais įrodymais ir nubausti. Taip jiems ir reikia kurie tkrai priekabiavo naudodamiesi savo padėtimi.

Režisierius Bartas, dėstytojas Vaitkus, menininkas Tendziagolskis, Karo ministras Karoblis, dėstytojas Gasiūnas, docentas Liepuonius, Seimo narys Pūkas, aktorius Seagalas, teatro vadovas Zaikauskas, JAV Prezidentas Trumpas, daininykas seras Eltonas Džonas...

Vykstant panašioms tendencijoms moterys merginos ir mergaitės 16+ atmuš vyrų norą sexualiai priekabiauti.

Švedijos mokslininkai atliko kompiuterinį šitokio elgesio modeliavimą. Pabandysiu jį trumpai atpasakoti nenaudodamas visokių mokslinių medicininių ir specialiųjų terminų. Švedų  tyrinėtojai įsitikinę, kad besaikis vyrų kaltinimas priekabiavimu pakeis vietomis vyrų ir moterų vaidmenis ieškant partnerio. Ir tada...

Štai vienas variantas.

Baras. Vėlus vakaras. Prie staliuko sėdi vyrukas. Valgo ledus. Prie jo staliuko siūbuojančia eisena prieina panelė. Biški jau įkalus. Ir sako:

- Nuobodžiaujat? Gal varom į klubą? Pasitūsinsim. Praleisim vakarą. Po parvešiu į namus. Arba važiuojam iš kart pas mane namo. Pažiūrėsim teliką. Arbatos atsigersim.

Vyriukas patempia lūpas. Papurto galvą. Nusijuokia. Prieina apsauginis. Pana supranta, kad pats laikas nešdintis iš baro.

Suprantat panos? Tai jūs vyrams pirksit longdrinkus vežiosit po klubus barus. O "TAIP" seksui galit ir neišgirsti.

Ir vyrai bus teisūs. Pasiūlymų iš moterų daug. Dabar vyras renkasi partnerę. Ir moterys priverstos iš kailio nertis, kad pakabinti bachūriuką. Nors nakčiai... Kai baigiasi visi gražūs ir pasipuošę teks bandyti pakabinti nesiskutusį ir neplauta galva... Jauni ir gražūs ne visoms... Neužtenka ant visų... Tada tenka kalbinti jau pagyvenusį. Ne tokia lygia veido oda. Bet ir tas suka nosį. Kelia kainą. Juk seksas dabar vyrams nemokamas. Kiek tik nori. Tai moterys dabar sexualiai aktyvios. Ir ieško partnerių. Ir dar mašina pas paną turi būti ne koks Golf ar Opel. O BMW. Dar geriau MB. Ant rankos Rolex-iukas.

Naglesnės mergos organizuosis į gaujas ir gaudys vyrus po vieną. Juos prievartaus. Paprastais tradiciniais būdais. Ir iškreiptais...

Palangoje. O kas darysis Palangoje prie vyrų pliažo? Ten apsiginklavusios galingais binokliais ir teleobjektyvais besideginančius nuogus vyrus stebės išalkusios moterys.

Nuo nuoalatinės įtampos joms pavažiuos stogai. Kriminalinėse kronikose padažnės pranešimų apie ekshibicionistes, kurios gąsdins sportuojančius vyrus miestų parkuose. Jos netikėtai iššoks iš krūmų praskleis ploščius ir savo nuogybėmis gąsdins vyrus, vers juos susinepatoginti ir raudonuoti.

Panos, jūs savo genties atstovių #MeToo trokštate šitokio seksualinio gyvenimo?

Pagalvokit. Gal neverta? Gal geriau tegul lieka kaip buvę?

Prancūzės jau suprato kuom gręsia vyrų puolimas ir kaltinimai. Prancūzės Paryžiuje jau rengia šimtatūkstantines manifestacijas ir savo vyrus palaiko. Šeštojo ir septintojo dešimtmečių sekso simbolis prancūzų kino legenda Bridžit Bardo pareiškė, kad „#MeToo“ judėjimas „nuėjo per toli“

Lietuvės, o jūs? Kur jūsų protestai?