Paviešinta žinia, esą prezidentė D. Grybauskaitė yra „KGB-istė, parsidavėlė ir lesbietė, kuri marina tautą“

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/pavies... 2018-02-13 03:59:14, skaitė 2234, komentavo 0

Paviešinta žinia, esą prezidentė D. Grybauskaitė yra „KGB-istė, parsidavėlė ir lesbietė, kuri marina tautą“


Prezidentė Dalia Grybauskaitė (kairėje). Nuotr. prezidentas.lt

Artėjant vasario 16 d., iki kada valdžia privalo pateikti neginčijamus įrodymus, kad 2012 m. gegužės 17 d. valstybės vardu prievarta pagrobta ir nežinia kur pradanginta Deimantė Kedytė yra gyva ir sveika, o jei mirusi ar nužudyta – nurodyta jos kapo vieta, dienraštis „Lietuvos rytas“ pranešė, kad daugiau kaip prieš 20 metų į Čikagą išvykęs su Daktarų gauja sietas kaunietis Linas Kevličius dergia Lietuvą, jos vadovus bei niekina mūsų šalies teisinę sistemą.

Apie tai skelbiama publikacijoje „Bėglys glosto bėglę Neringą Venckienę ir apspjaudo Lietuvą“.

Straipsnyje rašoma, kad „šis buvęs kaunietis gali būti susijęs su keliomis milijonines sumas plaunančiomis lengvatinių mokesčių kompanijomis, kurios buvo įkurtos panaudojus suklastotus lietuviškus ir ukrainietiškus pasus“.

„Kol krečiamos jo įmonės, L.Kevličius pila purvą ant Lietuvos vadovų ir politinių veikėjų“, - atskleidžia straipsnio autorius.

Informuojama, kad ypač pagarsėjo dvi jo platinamos nuotraukos: vienoje – didžiulė žiurkė, o šalia jos – prezidentės Dalios Grybauskaitės atvaizdas su prierašu: „Štai čia didžiausia pasaulyje žiurkė“.

„KGB-istė, parsidavėlė ir lesbietė, kuri marina tautą“, – taip viešai apie Lietuvos vadovę rašo L.Kevličius socialiniuose tinkluose ir komentaruose, skelbia lrytas.lt.

Publikacijoje pranešama, kad „Neringos Venckienės nerandantys pareigūnai teigia padarę savo darbą“, o L. Kevličius „rėmė D. Kedžio gerbėjus“.

Atskleidžiama, kad „L. Kevličius iki šiol bendrauja su šiaurinėje Čikagos dalyje gyvenančia N.Venckiene“.

„Bet gali būti, kad bandymai prašant prieglobsčio prisidengti N.Venckienės korta gali nepavykti“, - nurodoma straipsnyje.

Žurnalistiniame „Lietuvos ryto“ tyrime taip pat paviešintas vaizdo faktas, kuriame matosi, kad „Kedžiai tapo turgaus prekeiviais: išparduoda apdarus“.

Pats L. Kevličius visuomeniniuose tinkluose išsakė savo nuomonę apie „Lietuvos ryto“ tyrimą teigdamas, esą „straipsnis turi 5% tiesos ir 95% gryno fantastiško melo“.