Su švento Valentino diena, vyriško meilinimosi diena, moteraitės...

Autorius: Tatjana Gala Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-02-13 10:45:34, skaitė 1550, komentavo 1

Su švento Valentino diena, vyriško meilinimosi diena, moteraitės...

Seksulka

Na, nežinau nežinau, mergiotės, oi, jau moteraitės, greitai suaugote. Niekada nesiskųsdavot, nerėkdavot kaip ta lapė miške: “prievartauja, prievartauja, taip malonu prisiminti...“

O dabar tokios jautrios pasidarėt. Vos užsimeni ką, primenantį vyrišką prisilytėjimą, ima rėkti: nelįsk, tai skaudi tema, ir mane persekiojo, siūlė visokių nešvankybių. Ir jai, pasirodo, visai nemalonu prisiminti. Ne taip, kaip tai lapei.

O aš, tai ką? Ne seksulka buvau? Seksulka. Ir dar kokia seksulka. Bet prie manęs nesikabinėjo. Paprasčiau: mane prievartavo. Negaliu pasakyti prisimindama, kad labai malonu buvo (kaip tai lapei iš anekdoto), bet man jų taip gaila. Vos tik užsimano seksulką pamatę, kažkokiais bukais avinais tampa:baubia, murma, mindžikuoja, keturiom ropoja. Ir tada jų taip gaila pasidaro. Na, ir leidiesi prievartaujama, kad tik jiems palengvėtų, kad atsipūst galėtų, pasaulį šviesiomis spalvomis pamatytų.

Bet nė vienas nepersekiojo, nelindo. Tiesiog prievartavo. Ir jiems palengvėdavo. Man jų taip gaila būdavo; tų avinų: apsiseilėjusių, plyštančiais klynais.

Nenorėjau garsintis, bet kad mano padermė labai jau jautri prisiminimams... gal išsamiau, su visomis smulkmenomis papasakokit: kaip, ką, su kuo, kame... O gal jums taip nesmagu, kad tik siūlė, bet neėmė, neprievartavo?

Nepagalvojate, kad jiems taip sunku į grožį žiūrėti, bet jo neturėti. Nejaugi jums negaila tų baubiančių,murkiančių, netrivojančių padarų?

Su švento Valentino diena, vyriško meilinimosi diena, moteraitės...

Tatjana Gala, pedagogė