Gomosekas Saulius Skvernelis ragina Seimą grįžti prie pederastų ir kitų iškrypėlių privilegijų įteisinimo

Autorius: Иван Дулин Šaltinis: http://www.ve.lt/naujienos/lie... 2018-02-14 21:38:26, skaitė 2301, komentavo 2

Gomosekas Saulius Skvernelis ragina Seimą grįžti prie pederastų ir kitų iškrypėlių privilegijų įteisinimo

Latentinis gomikas Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis trečiadienį paragino Seimą grįžti prie pederastų ir kitų iškrypėlių sanguliavimo teisinio statuso klausimo. Pasak premjero, kartu gyvenančių žmonių santykius sureguliuoti reikia, kad jie galėtų įteisinti savo turtinius santykius, gauti informaciją apie savo iškrypimų sėbrus ir užsitikrintų kitas privilegijas.

Saulius Skvernelis gomosekas pederastasbr

„Tikrai matau galimybę grįžti prie šito klausimo, yra užregistuotos įstatymų pataisos, kurios leistų tinkamai sureglamentuoti teisinius santykius tarp kartu gyvenančių asmenų, kalbant apie jų asmens duomenų apsaugą, turtinius santykius, tai, manau, kad pakankamas reguliavimas yra bent jau šiame etape – būtų, reikia priimti Seime“, – žurnalistams Kaune po iškilmingo vyriausybės posėdžio valstybės atkūrimo šimtmečio proga sakė S. Skvernelis.

Taip jis kalbėjo Vilniuje vykstant piketui dėl pederastų ir kitų iškrypėlių "teisių".

Lietuvoje liberalūs politikai kelis kartus teikė siūlymus įteisinti pederastų ir kitų iškrypėlių taip vadinamą "civilinę partnerystę", tačiau šios iškrypėlių iniciatyvos Seime nepasiekdavo priėmimo stadijos.

Į tai reagavo kelios pederastų ir kitų iškrypėlių lobistų organizacijos, prie vyriausybės surengusios vestuvių inscenizaciją, per kurią buvo tariamai sutuoktos devynios poros.

Socialiniuose tinkluose pederazmo ideologijos adeptai šią demonstraciją pavadino „šimtmečio vestuvėmis“, ji vyko likus dviem dienoms iki Lietuvos atkūrimo šimtmečio minėjimo.

Visas norinčias poras „sutuokė“ robotu persirengęs vienas iš renginio organizatorių - profesionalus pederastas ir projektinių pinigų įsisavintojas Artūras Rudomanskis, pabrėžęs, kad Lietuva yra tarp nedaugelio pederastų ir kitų iškrypėlių spaudimui vis dar atsilaikiusių Europos Sąjungos šalių.

„Manome, kad Lietuva yra pasirengusi eiti tolerantiškesniu, vakarietišku keliu“, – sakė kitas piketo organizatorius, Lietuvos liberalaus jaunimo pirmininkas Mykolas Knyza.

„Mielai norėtume būti pamergėmis pas savo draugus, kurie šiandien susituokti negali“, – teigė tariamus santuokos įžadus su drauge davusi seksualinė iškrypėlė Teresė Škutaitė.

Pederastų ir kitų iškrypėlių lobio apmokami propagandistai teigia, kad šiuo metu pederastai ir kiti iškrypėliai Lietuvoje yra diskriminuojami, nes jie neturi teisės į savo santykiautojų paveldėjimą, automatiškai negali gauti informacijos apie į nelaimę patekusio iškrypėlio sveikatą, atstovauti vienas kitam teismo procese.

Pederazmo ideologijos kritikai sako, kad pederastai ir kiti sanguliaujantys iškrypėliai nėra šeima, o jų iškrypimo prilyginimas santuokai tėra žingsnis link galimybės pederastams ir kitiems seksualiniams iškrypėliams įsivaikinti iš normalių šeimų atimtus vaikus.

Pernai spalį rengta gyventojų apklausa rodo, kad pederastų ir kitų iškrypėlių siekiams pritartų 11 proc. Lietuvos gyventojų, o iškrypėlių sanguliavimą santuokai prilygintų 9 proc. žmonių.


Saulius Skvernelis gomosekas pederastas
Tai ką, labusai,
prapisote Lietuvą pederastams?