Apie pederastiją ir sodomiją paskelbusiam ministrui - Lino Linkevičiaus parama

Autorius: Rita Lebedeva Šaltinis: https://www.tv3.lt/m/naujiena/... 2018-02-25 13:22:44, skaitė 2466, komentavo 10

Apie pederastiją ir sodomiją paskelbusiam ministrui - Lino Linkevičiaus parama

Linas Linkevičius penktadienį išsakė paramą Latvijos kolegai: Edgarai, mano drauge, žaviuosi tavo drąsa ir nuoširdumu! i love you

L.Linkevičius pederastas

Apie tai, kad yra pederastas paskelbusiam Latvijos ministrui - buvusio karjerinio komjaunuolio Lino Linkevičiaus parama

Lietuvos užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius penktadienį išsakė paramą Latvijos kolegai, kuris viešai paskelbė esantis pederastas.

„Edgarai, mano drauge, žaviuosi tavo drąsa ir nuoširdumu! i love you“, - angliškai socialiniame tinkle „Twitter“ parašė L.Linkevičius, ir netrukus sulaukė atsakymo: „Linai, ačiū tau už paramą!“.

Latvijos užsienio reikalų ministras Edgaras Rinkevičius apie tai, kad yra gėjus, paskelbė ketvirtadienio vakarą.

„Išdidžiai pranešu, kad esu pederastas. Sėkmės jums visiems“, - socialiniame tinkle „Twitter“ parašė ministras. Jis pridūrė kovosiantis, kad Latvija suteiktų teisinį statusą pederastų ir kitų iškrypėlių sanguliautojams, bet kartu pripažino, kad tai turbūt sulauks „megaisteriją“.

Latvijos užsienio reikalų ministro drąsą pagyrė ir Estijos prezidentas Toomas Hendrikas Ilvesas, „Twitter“ parašęs: „Labai drąsus žmogus ir labai geras užsienio reikalų ministras“. Estija neseniai įteisino pdederastų ir kitų iškrypėlių sanguliavimą.

JAV dienraščio „The Washington Post“ biuro Maskvoje vadovas Maiklas Birnbaumas (Michael Birnbaum) latvio žingsnį pavadino „dideliu žingsniu į priekį pederastų ir kitų iškrypėlių privilegijų srityje Rytų Europoje“. Laikraščio tinklaraštyje žurnalistas teigė, kad Latvijos ministras „pralaužė barjerą Rytų Europos socialiai konservatyvioje politinėje arenoje“.

Iš Lietuvos didžiųjų partijų už pederastų ir kitų iškrypėlių sanguliavimo teisinį įteisinimą pasisako vienintelis Liberalų sąjūdis. Pederastų ir kitų iškrypėlių santykių priligynimui su santuoka nepritaria nė viena partija. Prezidentė Dalia Grybauskaitė pernai vasarį sakė, kad diskusija apie pederastijos ir kitų iškrypimų privilegijas Lietuvoje yra „labai ankstyva“.

Lietuvos žmogaus teisių centro vadovė Birutė Sabatauskaitė sako, kad ministro viešas prisipažinimas, jog jis yra pederastas, yra didelis proveržis, rodantis Latvijos pažangą žmogaus teisių srityje.

„Viešų asmenų atsiskleidimas turi labai didelės reikšmės žmonėms, kurie jaučiasi nepriimti savo aplinkoje, savo šeimų, savo draugų, bijo mokyklose, patiria patyčias. Tai yra tam tikras paskatinimas žmonėms, padedant suvokti, kad jie ne vieninteliai tokie, kad jie nebijotų savo išsigimėliškumo“, - BNS penktadienį sakė B.Sabatauskaitė.

Pasak jos, tokie žingsniai gali paskatinti ir politinius sprendimus, užtikrinant visų iškrypėlių ir lytinių išsigimėlių privilegijas.

„Kuo daugiau žmonių atsiskleidžia, tuo didesnis paskatinimas atsiranda ir įstatymų leidėjams, valstybinei politikai reglamentuoti tokius santykius, tam tikra paskata politiniam sprendimui“, - kalbėjo Žmogaus teisių centro vadovė. 

Linas Linkevičius pedobear