5 grėsmės Pabaltijo saugumui, arba TIKRO PATRIOTO ATMINTINĖ

Autorius: Aleksandras Nosovičius Šaltinis: https://www.rubaltic.ru... 2018-02-26 18:07:03, skaitė 1248, komentavo 10

5 grėsmės Pabaltijo saugumui, arba TIKRO PATRIOTO ATMINTINĖ

 Kovos sportas yra Rusijos politinės įtakos priemonė, tvirtinama viename Latvijos autoriaus straipsnyje. Kovos menų klubai yra susiję su prorusiškais politikais, dauguma trenerių yra rusakalbiai, ir rusakalbiams jaunuoliams jie skiepija svetimą Latvijai ideologiją. Todėl kovos sportas kelia grėsmę nacionaliniam saugumui. Siekdama padėti budriems Baltijos šalių patriotams, primenamos dar 5 "grėsmės" Lietuvos, Latvijos ir Estijos saugumui, neatsižvelgiant į kurias be deramo dėmesio Baltijos valstybės bus nedelsiant"okupuotos".

1.Rusiškas popsas

Daugybė rusų dainininkų ir dainininkų, atveriančių savo burną (net pagal fonogramą), stumia Baltijos šalis į Rusijos įtakos sferą. Jų lengvosios dainelės yra "minkštosios galios" instrumentas, ir visi jie prieš kelionę į Baltijos šalis dainavo Valstybiniuose Kremliaus rūmuose (labai aiški užuomina).

Rusijos artistų pasirodymai yra sabotažo ir diversijos aktas!   Pavyzdžiui, Olegas Gazmanovas tvirtina, kad Baltijos valstybės taip pat yra ir jo šalis, ir grasina atimti visas ryškias dienas.  

Žinoma, tokiam imperiškam agresoriui ir šovinistui turėtų būti uždrausta patekti į Baltijos valstybes. Kaip ir jo kolegoms - provokatoriams. Vien ko vertas Dima Bilanas, kuris prieš dvejus metus koncertavo Vilniuje vasario 23 d. - okupacinės Raudonosios armijos įkūrimo dieną. "Aš kreipiuosi į blaiviai mąstančius piliečius, kurie nėra abejingi mūsų valstybei, kurie serga už Lietuvą. Eikime į "Compensa" (koncertų salė). Mes uždegsime žvakes, prisimindami tuos, kuriuos kankino ir žudė nenugalima Tarybinė ar Raudonoji armijos. Įėjimą į koncertą papuoškime nuotraukomis iš Genocido muziejaus ", - reagavo Lietuvos kariuomenės kapitonas Aurimas Navys į ideologinį sabotažą.

Labai protiška iniciatyva! Ypatingai vertinga iniciatyva yra iš genocido muziejaus dalyvavimas. Tai rodo tęstinumą: prie įėjimo pakabinamos prieš dešimtmečius "tarybinių okupantų" sunaikintų lietuvių nuotraukos, o pats Dima Bilanas salėje savo dainomis damušinėja jų palikuonis.

2. Penkiakampės žvaigždės

 Žvaigždės ne tik spindi Baltijos valstybėms iš dangaus ir važiuoja į Baltijos šalis, bet dar ir įžeidžia jų istorinę atmintį kaip daugialypė simbolika. Nors raudona penkiakampė žvaigždė Latvijoje ir Lietuvoje yra uždrausta kaip komunizmo simbolis, iš tiesų penkiakampės žvaigždžės lenda iš visų pusių .

JAV ir ES vėliavos, Čempionų lygos logotipas, "Heineken" alus, "Paramount" kino kompanija - kur ne pažvelgsi ši žvaigždė yra visur!

Ar ne tai ne to paties "hibridinio karo" egzistavimo įrodymas - Rusiją prieš Baltijos šalis, apie kurį užtikrintai daugelį metų Vakarų sąjungininkai įrodinėja? Komunistinis aštuonkojis su savo pankiakampe sibolika įlindo taip giliai, kad dabar kenkia laisvojo pasaulio pagrindams, iš už kiekvieno kampo puldinėja ant nesutvirtėjusios lietuvių, latvių ir estų istorinės atminties.

Vis primena jų nestabiliai komunistinei agresijai psichikai, vis išduoda seną traumą. Net jei jūs galvą susitrenksit, tai ne kažkas kitas mirksi jūsų akyse, bet žvaigždes.

3. Antonas Čechovas

"Deja, taip atsitiko, kad dėl Vladimiro Putino politikos net Antonas Čechovas ir kitos pavardės tampa įrankiais mūsų kultūroje", - sakė prieš kelerius metus, Lietuvos Seimo narė iš landsbergistų partijos Rasa Juknevičienė. Buvęs gynybos ministras žino, apie ką kalba.

Antonas Pavlovičius yra grėsmė Lietuvos nacionaliniam saugumui, nes Lietuvos teatrų režisieriai, stato jo pjeses geriausiuose teatruose Maskvoje.


Antonas Pavlovičius Čechovas - rusų rašytojas, prozininkas, dramturgas. Vienas žymiausių dramaturgų pasaulyje

Rimas Tuminas, Eimantas Nekrošius, Mariaus Ivaškevičiaus, o ypač Mindaugas Karbauskis (brolis valdančiosios partijos lyderio, Ramūno Karbauskio) - tai ne Lietuvos kultūros pasididžiavimas, ir ne Lietuvos kultūros atstovai, o priešingi Kremliaus agentai. Nuo teatrų, kurioje jie stato Čechovą, iki Lubiankos 10 minučių pėsčiomis. Šitų nacionaliniai išdavikų negalima įsileist į Lietuvą, ir elgtis su jais kaip su "maro nešiotojais" ir infekuotaisiais "minkšta Kremliaus jėga”.

4. Laukiniai šernai

Išsivaduojant iš tos prakeiktos tarybinės praeities poveikio ir judant "sėkmės istorijų" istorijų keliu, ištuštėjusias Pabaltijo miestų gatves miestų pradėjo užpildyti įvairiausi gyvūnai. Tas ypač pasakytina apie Latviją. Prieš keletą metų Rygą užtvindė bebrai, o po to laukiniai šernai nusigavo  net į Latvijos sostinės centrą. Laukiniai padarai pasiekė Laisvės paminklą, tiesiogine ir perkeltine prasme dergdami Latvijos valstybingumą.

Budrūs patriotai jau tada turėjo suprasti, kad ši invazija - ne šiaip sau,  kuiliais apsimetę į Latviją vis tik prasiskverbė "žali žmogeliukai", kurie sudarinėjo vietovės planą busimai invazijai.


- Alio-alio, Kremliau!
Kaip mane girdite?

Šiuo klausimu pavyzdys latvių patriotams turėtu būti jų broliai Lietuvoje. Kodėl Lietuva stato tvorą prie Rusijos sienos? Siekiant užkirsti kelią neteisėtai kirsti sieną. O kas kirs Rusijos ir Lietuvos sieną, jei tose pasienio vietose beveik nieko neliko? Teisingai - briedžiai. Akivaizdu, kad būtent briedžiai, kursuojantys tarp Kaliningrado srities ir Lietuvos yra FSB ryšininkai, perduodantys žvalgybos duomenis. Nuo jų ir tvora.

5. Dešra

Grėsmė Baltijos šalims yra ne tik briedžiai, šernai ir kiti kanopiniai, bet ir tai, ką galima iš jų padaryti. Jei Baltijos šalyse daugelis mano, kad Tarybų Sąjunga žlūgo dėl dešros deficito dešra, tai į savo dešrą reikia atsižvelgti su ypatingu dėmesiu. Lietuvos konservatoriai ne veltui daugelį metų kovojo su dešra turinčia prekės ženklą "Tarybinė": - Štai tokiomis ideologiškai kenksmingomis sasiskomis Kremlius ir grąžins Baltijos valstybes po "Rusijos okupanto" batu!

2014 m. Lietuvos gamintojas gaminęs populiarią "Tarybinė" dešrą nusprendė nebenaudoti naudoti šio prekinio ženklo.

Jei lietuvis, latvis ir estas gers degtinę "Sovietskaja", užkas "Tarybinę" dešra, dainuojant Gazmanovui “Aš gimęs TSRS”, o po to matys prieš akis raudonas penkiakampes žvaigždutes, tai ar toli iki katastrofos? Todėl degtinė, dešra ir žvaigždutės turi būti laikomi grėsme saugumui ir draudžiami. Kartu su laukiniais šernais, briedžiais ir Dima Bilan.