Karstai su Amerikos kareiviais išvyko namo

Autorius: Anno Šaltinis: http://wh24.ru/groby-s-amerika... 2018-02-27 01:08:07, skaitė 2397, komentavo 10

Karstai su Amerikos kareiviais išvyko namo

Sekmadienį buvo pranešta, kad Jungtinės Tautos vienbalsiai priėmė rezoliuciją dėl 30 dienų paliaubų metu Rytų Hutoje, ir antra tema kuri figuruoja naujienose yra ta, kad tos pačios teroristinės grupuotės , papuolusios į bombardavimą Hutoje ,netikėtai pasidavė. Tik nelabai kam liko pasiduoti, visi atgulė po tos pačios rytinės Hutos griuvėsiais. Na, kur pasidėjo Amerikos PKK (privati karinė kompanija) , NATO-vcai ir kiti samdiniai? Ogi niekur! Nors jie rašo, kad ten nebuvo nė vieno, bet visa tai blefas. Patikėkite, jei ten nieko nebūtų, McCronas ir Merkel naktį neskambintu Putinui, tiesiog neleisdami jam miegoti.

http://wh24.ru/merkel-umolyaet-putina-ostanovit-bombezhku-guty/

Visi ten buvo! Tas pats atsitiko Ukrainoje Izmailovo katile , kur irgi nieko nebuvo, tik paskui išskrido karstai į visas ES šalis ir į JAV. Ir dabar jie išskrido iš rytinės Hutos, kas į Ameriką, kas į ES, ir nemažai. Putinas tiksliai žino, kur bombarduoti, jis žino, kur sėdi viso pasaulio "zaraza" ir bando dergti visam pasauliui. Antra, tai, ką dabar rašo daugybė divaninių ekspertų Rusijoje, kad S-57 nedalyvavo rytinės Hutos operacijoje. Jie taip pat rašo, kad Sirijoje yra tik du lėktuvai! Sirijoje jau yra 4 SU-57, be to, juose įrengtos ultramodernos taktinės raketos X-50. Vladimiras Putinas sutiko siųsti keturis SU-57 į Siriją ir taip žymiai padidinti savo oro pajėgų galimybes po kelių dešimčių savo karių praradimo vasario 7, kada masyvi oro ir artilerijos JAV ataka sunaikino bendras Rusijos, Sirijos ir proiranietiškas sausumos pajėgas kertančias Eufrato upę . Šiame amerikiečių reide dalyvavo nematomas radarams F-22 . Tuo pačiu metu žinoma, kad rusai savo Su-57 pavadino F-22 žudiku.

Būtent SU-57 dalyvavo operacijoje dėl vienos paprastos priežasties: jie nesimato radaruose, ir jie gali lengvai sunaikinti bet kurį kitą priešo lėktuvą. Tai labai svarbu, nes dabar Sirijoje prasideda karas ore. Ten paprasčiausiai jau vyksta karas, kuriame miršta žmonės! Rytų Huta yra paprasta karinė taktika, kurią naudojo tiek Ukrainoje, tiek ir Sirijoje. Tai yra katilas, kuriame verdami visi šie arogantiški amerikiečių samdiniai, kuriems atrodo, kad niekas jų nelies. Taktika yra paprasta, bet efektyvi. Miestas yra paimamas į apsuptį ir viskas yra sunaikinama kas viduje (tai juk katilas!). Štai kaip tai vyko Hutoje

http://wh24.ru/su-57-razbombil-gutu-vmeste-s-amerikancami/

Mobilus ir kitokios rūšies ryšiai yra visiškai užblokuoti. Rytų Hutos bombardavimo metu net amerikiečių samdiniai negalėjo bendrauti su savo šeimininkais per savo ryšių kanalus. Ir šitam katile iškepė visi kas ten buvo. Ne veltui jie pasidavė, tie, kurie išgyveno! Tačiau likusieji išskrido į namus karstuose. Ura!

P.S. Tik po to, kai krovinys 200 išskrido į Jungtines Amerikos Valstijas, JT priėmė rezoliuciją dėl 30 dienų paliaubų Sirijoje. Milijono siriečių ir libijiečių, irakiečių mirtis Jungtinėms Tautoms niekaip nerūpėjo?