Ponas Sigitas Martinavičius yra idiotas, neišsilavinęs ir labai įkyrus žmogus

Autorius: Aušra Maldeikienė Šaltinis: https://www.facebook.com/ausra... 2018-02-27 23:20:24, skaitė 1877, komentavo 6

Ponas Sigitas Martinavičius yra idiotas, neišsilavinęs ir labai įkyrus žmogus

Atsakymas feisbuko idiotui Sigitui Martinavičiui

Dar kartą, jau matyt kokį dešimtą kartą patvirtinu, jog ponas Sigitas Martinavičius yra idiotas, neišsilavinęs ir labai įkyrus žmogus. Ne kartą ramiai ir kultūringai paprašytas nebesilankyti mano Facebooko paskyroje ir netrukdyti, o galiausiai ir blokuotas, jis vis tiek lenda ir dėsto savo kliedesius, negebėdamas suvokti, kas sakoma ir kas atsakoma.

Mano laikas man yra brangus ir aš neturiu galimybės kalbėti su kiekvienu susireikšminusiu primityvu. Taigi, savo nuomonės nekeičiau, o į Prezidentus kandidatuosiu būtent todėl, kad šioje šalyje diskusijos remtųsi ne kokių nors martinavičių, janutienių ar miškiniu melais, o rimta, pamatuota ir duomenimis paremta logika, ir tai galiausia praturtintų visus mano šalies gyventojus, o ne vien martinavičius, taip nuobodžiai besididžiuojančius savo prastu skoniu ir turtais.

Kažkas iš teksto komentatorių replikavo, kad nenusikalba tik tas, kuris nekalba. Jei pastaba skirta man, tai aš nenusikalbėjau, o pasakiau po ilgų apmąstymų. Aš su įsitikinusi, kad p. Martinavičius yra apgailėtinas, nemąstantis, įkyrus tipas, iš tų, kuriuos kultūringai išvarius pro duris, galiausia tenka mesti per langą ir identifikuoti, kad jis yra idiotas. Net nesugeba suvokti, kad yra kvailas.

Beje, ir komentarai po tekstu praktiškai visi iki vieno pripažįsta, kad mano diagnozė buvo tiksli. Tarkime toks:

“Tikrą tiesą Maldeikienė apie jį pasakė ir, manau, kad dar per mažai pasakė. Jis NUOLAT ir atvirai vadina seimo narę melage ir aferiste. Su tuo žmogumi neįmanoma palaikyti jokios prasmingos diskusijos, neskiria sąvokų ir skaičių. Yra reto lygio intrigantas. Garliavos įvykių dalyvis.“