Anušauskinių KGB sąrašų skelbėją skandina jo sąsajos su KGB ir įtarimai seksualiniu priekabiavimu

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/-i-anu... 2018-02-28 22:53:01, skaitė 1807, komentavo 1

Anušauskinių KGB sąrašų skelbėją skandina jo sąsajos su KGB ir įtarimai seksualiniu priekabiavimu


Su KGB siejamas konservatorius A. Anušauskas (dešinėje). Nuotr. Mariaus Spagato

Po laikraštyje „Respublika“ pakelbto įtariamų asmenų, galimai bendradarbiavusių su KGB, sąrašo, visuomenėje kilo nemažas sukrutimas.

Konservatorius Arvydas Anušauskas, pagarsėjęs taip vadinamų anušauskinių KGB sąrašų viešintojas, jautriai sureagavo į „Respublikoje“ paskelbtą sąrašą ir pagarsino savo analitinę analizę, kurią buvo paviešinta konservatoriaus puoselėjamame asmeniniame tinklaraštyje ir visuomeniniuose tinkluose.

Galimo konservatorių KGB'isto nuomonė buvo publikuojama ir ekspertai.eu publikacijoje „Fake News? Taip, bet su reto bukumo, idiotizmo ir įžūlaus politinio reketo priemaišomis“.

Į analitinę garsaus konservatoriaus analizę taip pat sureagavo ir „Respublika“ vyriausiasis redaktorius Vitas Tomkus.

„Brangus ir mirtinai išgąsdintas A.ANUŠAUSKAI.

Skubu Tamstą informuoti, kad konkrečiai Tamsta (apie kt. pakalbėsiu „Respublikoje“) esate TIKRŲ TIKRIAUSIŲ KGB AGENTŲ AGENTAS. (Kaip matote, neapsidraudžiau žodeliu „įtariamasis“.) Įvardinu tiesiai šviesiai.

Pirštinė mesta Tamstai į fizionomiją. Belieka ją pakelti ir kulniuoti į teismą savo „moralinės garbės“ atsiteisti. Gal gausit kokį milijoną (juk teisėjų tarpe irgi nemažai jūsiškių iš KGB). O gal gausit dar nuo manęs (per fizionomiją) arba kontr. ieškinį dėl garbės ir orumo įžeidimo (kaltinimas bukumu ir idiotizmu). Deja, iš Tamstos milijonų net nesitikiu prisiteisti. (Pasitampysim teisme ir tiek.).

Tai – nėra „fuck news“. Tai Jūsų... galas!

P.S. Beje, redakcija turi nenuginčijamų įrodymų, kad prieš pasipiršdamas savo jauniklei Tamsta ilgai ir nuobodžiai prie jos seksualiai priekabiavote. Jeigu tai Tiesa, privalau užduoti šiuo metu ypač madingą, bet nuvalkiotą klausimą: „Pone Anušauskai, ar Jūs atsistatydinsite?“, - paklausė V. Tomkus konservatoriaus.

Susiję:

Konservatorius: „Fake News? Taip, bet su reto bukumo, idiotizmo ir įžūlaus politinio reketo priemaišomis“