Seksualinio priekabiavimo skandalas Lietuvoje įgauna pagreitį

Autorius: Alfonsijus Ziguliy Šaltinis: http://goo.gl/TCZVRQ... 2018-02-28 23:24:27, skaitė 2384, komentavo 4

Seksualinio priekabiavimo skandalas Lietuvoje įgauna pagreitį

#meetoo Ar pamenate vienos mergaičiukės postringavimus apie tai, kokia gera dešinė? Ne? Na, tiek to – ten vis tiek viskas buvo melas, nes tikroji priežastis mergaičių dešinės pusės pasirinkimo yra visai kita.

Paklausite kodėl? Viskas labai paprasta – kairieji aiškina apie ten lygybę, apie tai, kad žmonės visi darbininkai ir t.t. – kokia tūla mergaitė norėtų pasmerkti save tokioms, rodos, užprogramuotoms kančioms? Taigi, būdamos kairiuoju elektoratu (čia jeigu labai pasisekė ir gavo darbą picerijoje, bloge ar vadybininke – dažniausiai jos yra „Drąsos kelio“ ir Naglio rinkėjos, mat yra studentės ir bedarbės) – jos nori būti dešiniosiomis, nes dešinė kalba apie pinigus ir galią. O to ir reikia „dešinioms“ moterims, Melai.

O didelio skirtumo tarp pasirinkimo nėra – kas durs, tas gerai. Skirtumo čia beveik nebūtų, tik liberalas gali durstyt dažniau, o konservatorius – rečiau.

Dar gi – liberalai yra įdomesni, mat jie, kaip taisyklė jaunesni, be to, prisiglaudus po liberalu, galima būtų gyventi daug maš pilnavertį gyvenimą, t.y. rodytis viešumoje ir net didžiuotis vyro uždirbtais turtais. Tiesa, pavojų čia irgi yra –  greičiausiai reikalingi didesni lankstumo duomenys ir labai didelė tikimybė, jog apvaisinta kartą, kitą galėsi krautis lagaminus ir pyz*** pas mamą.

O konservatoriai, kadangi svarbūs konservatorių vyrai tampa perkopę 5 tą dešimtį dažniausiai lieka tik „Planu B“, mat konservatoriai dažnai būna jau ne pirmos jaunystės, pamaldūs ir iki dantų skausmo „tvarkingi“ – ir tai jau ne tas, kur lengvas, jaunas liberalas. Tačiau kartais tenka – kuo labai džiaugiasi konservatoriai, mat vaizdas it iš Viktorijos laikų, kuriuos jie šlovina, atvirukų – kapitalą sukaupęs pensijinio amžiaus ponas ir į korsetą suspausta damutė. Ir viskas neva „kilminga“. Argi negražu?

Kaip Lietuvos žiniasklaida informuoja, naujausias tokios konservatoriškos poros pavyzdys – Arvydas Anušauskas ir Lina Bulanovaitė. Runkelis nežino kiek ten visame tame tiesos, tačiau, kaip supranta ir patys Arvydas su Lina to visiškai neneigia.

anusauskasBulovaite.jpg
A. Anušauskas su jaunąja padėjėja "visuomeniniais pagrindais" mėgsta pasiginčyt. Nuotraukos teisės priklauso jos autoriams

linabulobaite.jpgNors Linai mokslai sekasi sunkiai, tačiau padėtis įpareigoja rengtis solidžiai ir naudoti "nerdiškus" aksesuarus. Nuotraukos teisės priklauso jų autoriams

Na, o ar ne puikus sprendimas mėgstančiai „ginčytis“ Linai? Visgi, Arvydas žmogus metuose, daug jis nereikalauja, turbūt, dažniausiai jam pakanka pokalbių.

Kaip rašoma žiniasklaidoje – Lina niekaip nesugeba pasirinkti ir ko nors pabaigti bei pradėti dirbti (ji kažką piešia, kažką studijuoja, kažką rašo, bet neparašo, vargais negalais užsibaigia istorija (na, o čia kaip ir bibliotininkystė, tas pats) – o tai smagu ir Arvydui, juk ar ne tikra konservatoriška svajonė yra jauna, nesugebanti savimi pasirūpinti ir priklausoma mergina? WIN – WIN.

Tiesa, vos nepamiršau paminėti svarbiausio: Arvydui 50+, Linutei 23. #meetoo

#meetoo