Rusija atkeršijo JAV už žuvusius "Rusijos samdinius"

Autorius: Anno Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-03-01 00:07:06, skaitė 1309, komentavo 6

Rusija atkeršijo JAV už žuvusius

Kodėl taip susirūpino civilinių gyventojų likimais Rytų Hutoje Jungtinėse Amerikos Valstijose, Didžiojoje Britanijoje ir Prancūzijoje? Iškart surengė klausymus JT, Borisas Johnsonas "iškvietė" paaiškinti Rusijos ambasadorių Londone, prancūzai skanbina Lavrovui ...

Bet gi tas pats Lavrovas savaitę atgal įkalbinėjo vakarų, atsiprašant, "partnerius" - Rytų Hutoje teroristai nepraleidžia humanitarinių vilkstinių, gyventojų badauja, teroristai nuolat apšaudo Damaską ir žudo civilius, ne kartą apšaudė Rusijos ambasadą. Atsakymas - tyla. Ir staiga toks aktyvumas, tokie gailestingumo ir isterijos priepuoliai, ir tiek teisuoliškų ašarų, pasipiktinimo ir užuojautos .

Maždaug toks pat kipišas buvo organizuotas, kada Sirijos armija, remiama Rusijos VKS, šturmavo Alepą. Isterikavo iki to momento, kol JAV ir kai kurių NATO šalių patarėjai neišsinešdino iš apgulto miesto. Kai pabėgo vakarų kariai iš miesto, tuoj pat Aleppo gyventojai nustojo dominti amerikiečius.

Ar amerikiečiai kūrė humanitarinius koridorius, kada Irako miestus sumalė į skaldą? Kiek buvo atidaryta humanitarinių koridorių Mosule? Kokie civiliai gyventojai ir kada jų likimas domino amerikiečių politikus? Jie nužudė beveik milijoną civilių gyventojų Irake ir tyla ... Tai karas, o karo nėra be aukų.

Leiskite priminti jums, kad prieš porą savaičių JAV "taikdariai" smogė PKK Wagner Sirijoje ir nužudė 14 Rusijos piliečių (kitais duomenimis 217  Rusijos, Sirijos, proirakietiškai nusiteikusių). Buvo daug triukšmo visur... Putinas ir Šoigu visais atžvilgiais buvo linksniuojami, nes jiems nusispjaut į "Rusijos karių" gyvybes. Kodėl jie buvo pasiųsti ten, kodėl Rusijos kariuomenė nesmogė amerikiečiams? Išsigando! Su amerikiečiais kovoti - nepakanka drąsos. Išgaravo patriotizmas, kai tik susidūrė su tikru priešu! Išeikite iš Sirijos kol ne vėlu. Liberastinė rusiška žiniasklaida taip linksminosi ir niekino, o vakaruose buvo blaivių galvų kurios perspėjo, kad išpuolio prieš "Rusijos samdinius" Putinas neatleis, Rusija būtinai atkeršys.

Prisiminkite, kada po to, kai JAV karinės oro pajėgos užpuolė į reguliarią Sirijos armiją, rusai ramiai reikalavo paaiškinimų iš JAV. Amerikos generolai išdidžiai išliko tylūs, o po kelių dienų "Kalibrai" pavertė į dulkes teroristų bazę prie Deir-ez-Zoro. O toje bazėje buvo ne tik "Sirijos opozicijos kariai", bet ir NATO šalių instruktoriai. Taip pat buvo amerikiečiai.

Ir štai dabar "sėkminga operacija prieš rusų samdinius iš PKK " Wagner "...

Prieš keletą dienų Sirijos danguje buvo pastebėti Rusijos SU-57 ... Šitų lėktuvų, pasak vakarų spaudos vertinimų, nėra Rusijos armijoje, todėl, kad jie yra "rusiškas feikas". Ir štai šitas "feikas" beveik parą "lygino" teroristų bazę Rytų Hutoje naujomis rusirkomis didelio tikslumo tolimo nuotolio raketomis X-59ML2. Pasak IA "REX", visiškai atsitikrinai į Rusijos  raketų ataką papuolė apie 2000 karių iš JAV PKK (privati karinė kompanija). Na, ir teroristai, žinoma. Apie "Sirijos opozicijos kovotojų" aukų skaičių nėra pranešta, o JAV PKK prarado 120-140 "samdinių".

Čia va ir prasidėjo isterija - baikite žudyti taikius gyventojus, reikalimgi humanitariniai koridoriai, panaudoti cheminiai ginklai, vaikai kenčia ...

Kerštas - tai patiekalas, kuris patiekiamas šaltai. Gerai apgalvotas, organizuotas aukštam lygyje ir meistriškai atliktas. Rusija atkeršijo už nužudytus "rusų samdinius"? Ne, tai yra teisingumas ir įspėjimas. Pasiimkite savo apkvaitusius nuo kraujo "vaikus" ir palikti kitus vaikus ramybėje. Rusija pavargo jus visus įkalbinėti - didžioji kantrybė baigėsi.