Išskirtinė medžiaga: Konservatoriui Kaščiūnui ant smegenų subėgo myžalai

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-03-06 13:14:07, skaitė 1494, komentavo 3

Išskirtinė medžiaga: Konservatoriui Kaščiūnui ant smegenų subėgo myžalai

Kasčiūnas. Laurynas Kasčiūnas. Toks konservatorius. Prie lovio papuolė pagal partinius sąrašus. Ką siūlo konservatorius Kasčiūnas? Gal negirdėjot? Kasčiūnas siūlo nusikaltėlį už labai sunkų nusikaltimą nesodinti į kalėjimą, o deportuoti nusikaltėlį įnusikaltėlio Tėvynę. Sakykim atvežė Muhamedas iš Afganistano 80 kilogramų kokaino. Jį policija sulaikė surinko įrodymus ir teisėjas skelbia teismo nutartį paskirti Muhamedui 10 metų kalėjimo. Į teismo salę įbėga Kasčiūnas ir mojuodamas Seimo įstatymo pakeitimais paaiškina, kad Muhamedui reikia skirti daug baisesnę bausmę - deportuoti į Afganistaną.

Dabar jūsų plojimai. Paplokime Kasčiūnui. Arba Koks pabėgėlis nužudo kokį kitatikį. Lietuvį. Policininką. Šeimos galvą. Trijų vaikų tėvą. Ir štai jam vietoje kalėjimo iki gyvos galvos Kaščiūno išminties dėka skiriama deportacija į Tėvynę.

Arba išprievartaujama penkiolikametė Pavilionio dukra. Ir teisėjas vietoje kalėjimo irakietį prievartautoją deportuoja į Bagdadą artimiausiu aviareisu. Šiaip Žygimantai Pavilioni, noriu duoti patarimą. Nedraugaukite bent viešai su Kaščiūnu.

Kitaip rinkėjai pamanys, jog ir jums ant smegenų subėgo myžalai. Ir tada matysite Prezidento postą kaip savo ausis be veidrodžio. Tai va, respondentai, ką manote apie Kasčiūno būklę?

 Ar nebus tam Kaščiūnui ant smegenų subėgęs šlapimas? Arba paprastai tariant - myžalai. Juk net girtas indėnas šitaip nekliedėtų.

Čia anksčiauGrybauskaitė p-Rezidentė buvo pareiškus:

ELTA 2016 m. vasario 15 d. 13:18
"Dalia Grybauskaite (...) siūlys nustatyti, kad dažnai viešąją tvarką ir įstatymus pažeidinėjantys pabėgėliai rizikuotų būti išsiųsti iš šalies."

Bet Grybauskaitė ką. Nieko. Ji tik perskaito savo patarėjų parašytas prakalbas. Tad Į Grybauskaitę nekreipkit dėmesio. Bet Kasčiūnas... Konservatorius... Šitaip susimauti. Pavilionio geriausias draugas. O Pavilionis norėtų į Prezus...

Arba štai koks siras surūko suktinukę su truputėliu marihuanos. Musulmonui tai yra normalu. Kaip lietuviui vakare skarbė alaus. Tik va musulmonams Alahas draudžia alkoholį, bet nedraudžia parūkyti žolytės. Kultūriniai skirtumai škia. Ir tada policija sirą suformina teisėjas paskiria 6 mėnesius į Marijampolę į narkomanų brigadą. Bet pagal Kaščiūno pasiūlytą įstatymo pataisą šis nelaimingas siras pasodinamas į lėktuvą ir deportuojams tiesiai į Damaską tiesiai kraugeriui Bašarui Asaddui į rankas. Ir? Ir aerouoste šitas deportuotas siras yra iškart sušaudomas. Juk ne šiaip sau jis pabėgo nuo kruvinojo Asado režimo. Kaščiūnai? Kaip manai? Gera ta tavo mintis? Ar nelabai?

Dar vienas mažas dalykėlis. Nu priimsit jūs tą Kaščiūnoįstatymo pataisą apie deportaciją. Bet ar su visomis pabėgėlių valstybėmis yra sutartys dėl ekstradicijos? Pvz Afganistanas nepriima savo piliečių iš Švedijos atgal.

ELTA 2016 m. lapkricio 30 d. 17:40
"Afganistano parlamentas neratifikavo sutarties su Švedija dėl savo piliečių negavusių leidimo gyventi šioje Skandinavijos šalyje, priėmimo."

Juk jei nėra tokių tarpvalstybinių sutarčių tai teks tą pabėgėlį deportuoti į Mėnulį...

TAI SVARBU!

Baudžiamajame kodekse reikalingi pakeitimai. Pvz:

129 straipsnis. Nužudymas
1. Tas, kas nužudė kitą žmogų,
baudžiamas laisvės atėmimu nuo septynerių iki penkiolikos metų.

KEISTINA Į:

129 straipsnis. Nužudymas
1. Tas, kas nužudė kitą žmogų,
baudžiamas laisvės atėmimu nuo septynerių iki penkiolikos metų.
Pabėgėliui imigrantui vietoje laisvės atėmimo skiriama deportacija.

 Ačiū, kad skaitėte. O Kaščiūnui galvos daktarai turėtų nusiurbti myžalus nuo smegenų. Siptomatika paaštrėjo kai Kaščiūną pradėjo pulti Maša ir Meška iš multiko. Tada jau reikėjo paimti ir priverstinai patikrinti. Na geriau vėliau. Kaščiūnai gal nueik pats savanoriškai pas galvos daktarą, kad nusiurbtų šlapimą?