Jie sugrįžta! Vokietija pabėgėlius deportuoja į ... Lietuvą

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: http://alkas.lt/2018/03/05/r-n... 2018-03-07 10:27:51, skaitė 1351, komentavo 0

Jie sugrįžta! Vokietija pabėgėlius deportuoja į ... Lietuvą

pabegeliai-istremiami-i-lietuva-fb-nuotr.jpg
FB nuotr.

ES mums atbogino 468 pabėgėlius, iš jų 343 pabėgo iš Lietuvos, bet 17 jau gražino atgal. Kada užveš dar tūkstantį-kitą ir sugrąžins likusius 326 bėglius?

Zuckerbergas atblokavo mano pagrindinį profilį!  Ta proga dalinuosi liūdna naujiena – JIE SUGRĮŽTA!

Turiu omenyje pabėgusius iš Lietuvos pabėgėlius. Tiksliau – pabėgėliai ne patys sugrįžta, bet yra jėgos struktūrų deportuojami iš Vokietijos ir kitų turtingų ES šalių, kur buvo pasprukę nuo mūsų gerovės. Atgal pas mus…Ko ir reikėjo tikėtis, atvirai sakant.

O pamenate, kaip mus ramino tolerantiškesnė facebookų visuomenės dalis – girdi, ko čia jaudinatės dėl tų pabėgėlių kvotų?

Taigi jie nekvaili – vis vien iš čia irgi pabėgs, tai jokių rūpesčių neturėsime. Ir nereikės pyktis su Mama Merkel ir Sūneliu Makronu, kaip kokiems lenkams ar vengrams su čekais ir slovakais.

Aha, kaipgis, kaipgis – taipgis! Pabėgti pabėgėliai tai pabėgo, bet netoli. Sučiupo juos vokiečiai ir deportavo pas mus. Dar ir prigrasino geriau lepinti, visaip popinti ir kuo daugiau pašalpų mokėti, kad nebepabėgtu.

Kitaip nubaus. Ne pabėgėlius – mus!

Vienžo, tokiu paprastu būdu nuo pabėgėlių neatsikratysime.

Belieka Vyšegrado šalių kelias. Siųsti euroalkoholiką Junkerį, Mamą Merkel bei jų sūnelį Makroną velniop su visomis jų priverstinėmis kvotomis afrikiečių ir islamistų perkėlimui į Europą.