Kas iš tikrųjų yra laimė?

Autorius: ŠeimaIrNamai.eu Šaltinis: http://seimairnamai.eu/kas-is-... 2018-03-18 15:31:41, skaitė 620, komentavo 0

Kas iš tikrųjų yra laimė?

Laimė nesusijusi su mūsų šeimyniniu ar nešeimyniniu statusu. Kalba ne apie tai, ar užmiegate vienas, ar miegate kažką apsikabinęs. Laimė neturi nieko bendro su tuo, ar jau susiradote savo žmogų, ar vis dar ieškote. Laimė apskritai neturi nieko bendro su pasisekusiu ar nepasisekusiu asmeniniu gyvenimu.

Laimė – tai pabusti ryte ir nekantriai laukti naujos dienos stebuklų. Jausti malonumą nuo pirmadienio iki ketvirtadienio, o ne kankintis, belaukiant penktadienio. Džiaugtis šiuo momentu, o ne pastoviai gyventi praeityje ar svajoti apie ateitį. Laimė – tai būti čia ir dabar, o ne baimintis ir apgailestauti dėl to, kad galėjo ar galėtų nutikti, jeigu…

Laimė – tai džiaugsmas dėl visų gyvenimo smulkmenų, kurias dauguma žmonių laiko savaime suprantamomis. Tai jūsų šuniuko letenų tapsėjimas į parketą. Kavos kvapas, sklindantis iš virtuvės. Geriausio draugo skambutis tiesiog šiaip, be priežasties ar reikalų. Laimė – tai laikyti nereikšmingus momentus svarbiais, vertingais ir reikšmingais.

Laimė – tai būti dėkingu už tai, ką jau turite, vietoje siekio gauti dar daugiau. Tai supratimas, kiek daug turite, o ne lyginimas su tuo, ką turi kiti.

Laimė – tai sugebėjimas įžvelgti pliusus pačiose bjauriausiose situacijose. Neišlaikėte egzamino? Ne bėda – kitą kartą pasiruošite geriau ir puikiausiai išlaikysite. Laimė – tai požiūrio į situaciją pasikeitimas. Nes kol esate gyvi, turite begalę šansų viską pakeisti į gera.

Laimė – tai įsitikinimas, kad kiekviena diena bus gera. Kartais kils noras likti lovoje ir ignoruoti visus skambučius ir žinutes. Kartais neturėsite jėgų šypsotis ir apsimetinėti, kad viskas puiku, nors iš tikrųjų nenutiko nieko baisaus, kuo būtų galima skųstis. Kartais atrodys, kad laimė neįmanoma. Tačiau tas momentas praeis. Ir tasai pojūtis – irgi praeis. Net jeigu esate tikras, kad gyvenimas niekada nepagerės.

Šaltinis