Tokiu tonu Rusija dar nekalbėjo: „Smogsite į Damaską - tai bus paskutinis jūsų veiksmas!“

Autorius: Anno Šaltinis: https://zen.yandex.ru/media/pe... 2018-03-19 13:03:53, skaitė 3826, komentavo 13

Tokiu tonu Rusija dar nekalbėjo: „Smogsite į Damaską - tai bus paskutinis jūsų veiksmas!“

„Smogsite į Damaską - tai bus paskutinis jūsų veiksmas!“

Su šiais žodžiais, generolas pulkininkas Rudskojus, Rusijos Federacijos Generalinio štabo vyriausios operatyvinės valdybos viršininkas, kreipėsi į mylimą ir giliai gerbiamą Ameriką. Šiandien Rusijos gynybos ministerijoje įvyko posėdis, kuriame Rudskojus pasakė sekančią kalbą:

"Anksčiau, prieš keletą dienų, Valerijus Gerasimovas, Rusijos generalinio štabo viršininkas, padarė viešą pareiškimą visai pasaulio žiniasklaidai.

 Savo kalboje draugas Gerasimov pranešė, kad Rusijai yra žinoma apie rengiamą diversiją Rytų Hutos rajone. Opozicija, kontroliuojama koalicijos, vadovaujamos JAV, ruošiasi panaudoti uždrausta visame pasaulyje cheminį ginklą.

Mes jums sakėme, kad mums žinomi tokie faktai, kad į numatomą atakos rajoną jau yra atvežti "aktoriai" ir įranga, kurios dėka vėliau visas pasaulis turės pamatyti filmą apie tai, kaip Sirijos vyriausybės pajėgos, tai yra Assado armija, pažeidžia tarptautinę teisę ir naudoja cheminius ginklus prieš civilius gyventojus.

Tai štai, šiuo metu, mūsų žvalgybos duomenys pasipildė, ryšium su kuo esame priversti tiesiog įspėti:

Pirma. Visa ta humanitarinė pagalba iš Vakarų koalicijos, kuri kaip buvo manoma yra skirta taikiems Rytų Hutos gyventojams, kenčiantiems nuo teroristų, pasirodo atiteko tiems patiems teroristams .

Maža to, kad Vakarų koalicija aprūpino smogikus viskuo kas būtina, tai ji dar prisidėjo prie to, kad jų gretos būtų atnaujintos. Kaip? Viskas paprasta. Teroristai duoda produktus taikiems gyventojams mainais už pagalbą jiems.

Antra. Mūsų turimais duomenimis nėra jokių abejonių, kad penkiasdešimt kilometrų nuo JAV karinės bazės (šalia At-Tanf miesto), JAV specialistai rengia specialiai suformuotas grupes teroristų, kurių užduotis yra atlikti provokacinius veiksmus su uždrausto cheminio ginklo panaudojimu pietinėje šalies dalyje .

Anksčiau šio mėnesio pradžioje šie smogikų būriai buvo nusiųsti į Deraos gyvenvietės teritoriją, kuri yra kontroliuojama "Sirijos laisvosios armijos". Ir dabar šie būriai rengiasi tiesiogiai atlikti provokacijas, ruošdami sprogmenis su nuodingomis cheminėmis medžiagomis.

Planas taip pat yra aiškus: po serijos tokių sprogimų bus pareikšti kaltinimai vyriausybės kariuomenei. Tuo pačiu JAV bando "atrišti sau rankas" ir pradėti agresyvius veiksmus prieš Asado režimą.

Mes visiškai tiksliai žinom, kad viskas, kas reikalinga nuodingų sviediniams pagaminti, jau yra atvežta į pietinę deeskalacijos dalį. Beje, visa kas užvežta buvo užmaskuota kaip humanitarinė pagalba privačių Amerikos kompanijų. Be to, smogikai buvo aprūpinti sprogdikliais, kurie buvo užvežti tabako pavidalų.

Teroristų disponuoja dvidešimčia konteinerių su chloro tipo medžiaga, kuri bus panaudojama numatomuose provokuojamuose išpuoliuose. Visas pasiruošimas yra kruopščiai užmaskuotas, o planuojamų išpuolių padariniai bus plačiai nušviečiami. Pagrindinis šių provokacijų tikslas yra - didelio masto JAV armijos smūgis į Sirijos teritoriją, visų pirma į vyriausybės ir valstybės infrastruktūrą. Mes taip pat žinome šio smūgio pasiruošimo etapus. Keliose jūrų kvadratuose JAV kuria sustiprintą grupuotę, kuri ginkluota sparnuotomis raketomis.

Tai štai, atsižvelgiant į visa tai kas išdėstyta aukščiau, mes manome, kad mūsų pareiga informuoti jus, kad Rusijos generalinis štabas labai atidžiai kontroliuoja visus padėties pokyčius, susijusius su Sirija.

Taip pat mes turime įspėti, kad tuo atveju, jei iš vakarų pusėje bus suduotas smūgis į Damaską , į vyriausybės kvartalus, kuriuose tarp kitko yra ir tarnaujantys Rusijos armijoje . Ir ne tik armijos, bet ir diplomatiniai darbuotojai, patarėjai, karinės policijos ir Šalių sutaikymo centro darbuotojai.

Taigi, jei toks smūgis bus įvykdytas, tuo atveju Rusijos pusė duos atsaką ne tik pačioms raketoms , kurios nespės pasiekti tikslo, bet ir į tuos kvadratus iš kur tos raketos bus paleistas. Tą mes garantuojame. Dėkoju už dėmesį."