Didžiosios Britanijos melas kaip neokolonijinės politikos reinkarnacija Lietuvoje

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://vk.com/id463585649?w=w... 2018-03-21 20:10:36, skaitė 1294, komentavo 2

Didžiosios Britanijos melas kaip neokolonijinės politikos reinkarnacija Lietuvoje

Lietuvos melo propagandos mašina prieš 12-10 metų pagal JAV ambasados ir Sorosinių fondų nurodymą isteriškai klykavo, kaip žiaurus tironas Putinas ir gauruota Kremliaus ranka klastingai nužudė demokratijos ir laisvės narsų karį, buvusį FSB agentą, Tėvynės išdaviką, Britanijos šnipą Aleksandrą Litvinenko. Ypatingai šį šlykštų melą platino dabartinės LRT direktorės M. Garbačiauskaitės vadovaujamas melo portalas Delfi ir R. Valatkos "Lietuvos rytas". Kiti lietuviški melo portalai šį melą aktyviai multiplikavo.

Kaip buvo iš tiesų papasakojo A. Litvinenko tėvas - "mano sūnų nužudė Anglijos šnipai Didžiosios Britanijos vyriausybės įsakymu".

Didžiosios Britanijos diplomatijos mėgstamiausias motyvas yra "mes jus surasime ir nužudysime".
Valteris Litvinenko, Aleksandro Litvinenko tėvas, Rusijos Pirmojo kanalo programoje "Pust govoriat" (Tegul kalba) papasakojo, kas nužudė jo sūnų.

Pasirodęs studijoje, Valteris pasveikino ir šiltai apkabino Andrejų Lugovojų, kurį parsidavusi Jungtinės Karalystės teisėsauga ir išsigimusios specialiosios tarnybos melagingai kaltina A. Litvinenkos nužudymu.

V. Litvinenkos teigia, Aleksandras Litvinenko nužudė MI6 ir CŽV agentas Aleksas Goldfarbas, Boriso Berezovskio, kuris taip pat buvo nužudytas Anglijos spectarnybų ir, labai tikėtina, to paties A. Goldfarbo rankomis. 2000 metais Goldfarbas padėjo A. Litvinenko persikelti iš Turkijos į Jungtinę Karalystę. Apie tai jam sakė Goldfarbo žmona. Jis taip pat pažymėjo, kad čečėnų "laisvės kovotojų" vadeiva Ahmedas Zakajevas (įdomu, kada šį personažą JK karalienė nuspręs padaryti kankiniu?), kuris tuo metu taip pat buvo Londone, pavadino Goldfarbą" CŽV agentu.

"Man atrodo, kad jis (A. Litvinenko) buvo britų nuodijamas net kelis kartus. Net ligoninėje jis buvo nuodijamas", - pareiškė V. Litvinenko, pridurdamas, kad į ligoninę įėjimas buvo laisvas ir bet kas galėjo ten patekti. Jis taip pat sakė, kad pradžioje jo sūnui buvo diagnozuotas apsinuodijimas maistu, vėliau diagnozė buvo pakeista į apsinuodijimą talijumi, ir tik po to buvo paskelbta versija apie polonio-210 panaudojimą.

Studijoje pakviesti ekspertai atkreipė dėmesį į tai, kad A. Litvinenko byla buvo įslaptinta Terezos Mei, tuo metu ėjusios Didžiosios Britanijos Vidaus reikalų ministrės pareigas, o dabar ji užima premjero postą. Kaip matome, T. Mei melas, kalstotės, prasimanymai, provokacijos buvo visais laikais jos profesinės veiklos ir karjeros pagrindas.

2006 m. mirė buvęs Rusijos specialiųjų tarnybų darbuotojas Aleksandras Litvinenko, kuris pabėgo į Jungtinę Karalystę. Po susitikimo su Andreju Lugovu, Dmitrijumi Kovtunu, kurio metu buvę bendradarbiai gėrė arbatą, A. Litvinenko sveikatos būklė pablogėjo. Po jo mirties atlikta ekspertizė nustatė, kad A. Litvinenkos kūne yra didelė radioaktyvaus polonijaus-210 koncentracija. A. Lugovojus neigia jam Didžiosios Britanijos korumpuotos teisėsaugos ir spectarnybų sukurptus kaltinimus, o britų nuodytojų pradėtą prieš jį melagingą "false flag" teisminį procesą vadina "teatro farsu". Maskva ne kartą pareiškė, kad baudžiamoji byla buvo politizuota, o tyrimo procesas buvo neskaidrus, šališkas, įrodymai tyčia klastojami.

Aleksandras Gordfarbas daug kartų buvo minimas žiniasklaidoje kaip artimas Aleksandro Litvinenko draugas. Pasak buvusio Rusijos specialiųjų tarnybų darbuotojo advokato, jis būtent A. Goldfarbas, kartu su Borisu Berezovskiu ir Badri Patarkatsišvili buvo vienas iš A. Litvinenkos pabėgimo į D. Britaniją organizatorių. Teisininkė, kuri užrašė priešmirtinį A. Litvinenko pareiškimą, parodė, kad tai būtent A. Goldfarbas vertė minėtą pareiškimą į rusų kalbą mirštančiam A. Litvinenko, kuris labai prastai mokėjo anglų kalbą.

Visi šie veikėjai - A. Litvinenko, B. Patarkacišvili, B. Berezovskis ir daugybė kitų, kurie ieškojo prieglobsčio ūkanotame Albione, bandė pasislėpti nuo teisingumo Jungtinėje piratų karalystėje už padarytus nusikaltimus tėvynėje Rusijoje, - šiandien jau yra nužudyti Didžiosios Britanijos specialiųjų tarnybų ir JAV CŽV agentų. O karalienės šnipai iš savo padarytų nusikaltimų tradiciškai bando išspausti politinį kapitalą kaltindami niekuo dėtą Rusiją. Tai taip britiška, taip ciniškai išsigimėliška!!! Kad net sunku tuo patikėti.

Bijokite anglo, ypatingai, kai jis tau šypsosi, sako britų genocidą patyrę airiai.

Londonas išdavikams nemoka - Londonas juos apiplėšia, išnaudoja ir nužudo.

Kodėl toks akivaizdus britų melas yra toks tvarus ir taip tiražuojamas pasaulio melo propagandos priemonių?

Atsakymo reikia ieškoti matomoje vietoje. Savo kolonijose Jungtinė Karalystė išaugina ne mačiau cinišką vietinį elitą - konservatorius, liberalus, socdemus, nacistus, fašistus (mažai kam yra žinoma, tačiau pirmieji fašistai kalbėjo ne itališkai, ir net ne vokiškai, tačiau gryniausia... Londono tarme).

Juos, visada pasiruošusius pardavinėti savo tautų nacionalinius interesus ir tarnauti ne savo Tėvynei, o D. Britanijos karalienei ir tarptautiniam globalistų kapitalui, sustato į visas kolonijos visuomeninio gyvenimo ir poltinės sistemos svarbiausias vietas, taip sukuria korupcinę, patikimai kontroliuojamą iš Londono/Vašingtono, antiliaudinę valstybinės valdžios piramidę, kuri deklaruoja demokratinės visuomenės principus, o iš tiesų valdo šalį diktatoriškais represijų, politinio teroro, kitaminčių persekiojimo, teisminių ir neteisminių susidorojimų metodais. Visą Lietuvos nacionalistų turinį visais laikais apibrėždavo Vakarai, kuriems šie "patriotrai" visada tarnavo ir tebetarnauja.

Kai rinkimus į LRT direktoriaus postą laimi absoliutaus melo gamybos cecho viršininkė, nesistebėkite - ji tik ištikima, matoma totalinės korupcinės konservatorių, liberalų, socdemų ir etc. Lietuvos pardavėjų, "efektyvių" menedžerių komandos pelytė, už darbą griaužiant Lietuvos valstybingumo pamatus gavusi savo judo sidabrinių dalį...

Pelytė budi sargyboje, kad lietuvių tauta niekada nepabustų iš Vakarų melo narkotinio letargo miego ir numirtų ramiai. Kaip ir visos tautos, kur savo kruviną leteną įkėlė D. Britanijos liūtas, tautų ir valstybių naikintojas.

Vakarų kolonijinės invazijos Lietuvoje mąstą, valdančiojo konservatorių parsidavusio elito korupcijos mąstą Lietuvai dar sunku yra suvokti, lietuviams, intensyviai per visus masinės dezinformacijos kanalus mulkinamiems Sąjūdžio mitologinio melo, vis dar yra sunku tuo patikėti ir išsilaisvinti. Ne KGB, ne komunistai, ne tarybiniai žmonės sukėlė paskutinių 27 metų katastrofą - katastrofos autorius lietuviai kasdien mato TV ekranuose, girdi radijo laidose, skaito laikraščiuose ir delfiuose. Ir jie visi lietuviams sako - miegokite, nepabuskite, jus žudo, plėšia, naikina Vakarai, bet jūs galvokite, kad tai ketina padaryti...

Rusija, "karas yra taika, vergija yra laisvė, nežinojimas yra jėga", miegokite, miegokite... mirsite laimingi, nieko nesupratę, tapinoidai jums padainuos lopšinę apie "laisvę", anūkėlis jums skardiniu būgneliu parodys kelią į tamsą, miegokite...

Pabuskite, lietuviai.

Bent ant bedugnės krašto raskite jėgų atmerkti akis.

Lietuvai reikalinga totalinė delandsbergizacija, o ne desovietizacija, devesternizacija, o ne konfrontacija su Rytais.