Vakarų informacinis karas prieš Rusiją tęsiasi jau 400 metai

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://vk.com/id463585649?w=w... 2018-03-22 18:28:25, skaitė 1662, komentavo 0

Vakarų informacinis karas prieš Rusiją tęsiasi jau 400 metai

Vakarų informacinis karas prieš Rusiją tęsiasi jau 400 metai. Per tą laiką Vakaruose, daugiausiai Didžiojoje Britanijoje, kuriami prasimanymai apie Rusiją iš esmės nepasikeitė. Delfio, Lietuvos ryto, visos armijos megztų berečių, sorosinių politologų, proamerikietiškų "ekspertų", propagandistų, žurnalistų liejami tulžis, neapykanta Rusijai turi senas šaknis. UK, JAV, Vokietija, Prancūzija visada dėjo daug pastangų, kad apšmeižti Rusiją, vienintelę, gal būt, pasaulyje šalį, kuri niekada nepripažino Vakarų kryžiuočių, konkistadorų, piratų, kolonizatorių valdžios, niekada nenulenkė galvos prieš Vakarų teroristų karinę galią ir visada tramdė Vakarų Europos, pasiutusio šuns, kaip ją pavadino Serbijos nacionalinis didvyris Slobodanas Miloševičius, nukankintas Hagos nusikaltėlių tribunolo požemiuose, grobikiškus apetitus.

Rusija visada padėdavo Vakarų pavergtoms tautoms išsivaduoti iš kolonijinio jungo. Ir tokia laisvos Rusijos drasi, nesavanaudiška pozicija Vakarų pasaulyje visada keldavo žvėrišką įsiūtį. Vakarų plėšikai niekada negalėjo gyventi iš savo darbo, neplėšdami ir nenaikindami tautų visame pasaulyje. Rusija, stovinti Vakarų kelyje į viso pasaulio užkariavimą ir pavergimą, visada kėlė V.Europai įniršį. Todėl "šviesioji", "civilizuota" Europa Rusijos atžvilgiu visada elgėsi pačiu šlykščiausiu būdu.

Kai tik Europa pagalvodavo, kad yra pakankamai stipri, ji surengdavo siaubingas karines intervencijas, kurių metu vykdė slavų tautų genocidą. Tačiau Vakarų grobuonys visada nuo rusų tautos gaudavo galingą smūgį ir būdavo Rusijos baudžiami už savo kraugerišką gobšumą. Todėl pertraukose tarp nesėkmingų karinių intervencijų, pasibaigusių gėdingu pralaimėjimu, vakarų "demokratizatoriai" puoselėdavo naujų kruvinų žygių "drang nach Osten" planus ir skleidė šlykščius prasimanymus, mitus, šmeižtą apie Rusiją. Šiomis dienomis persenusi Anglija vėl paleido naują savo melą apie Rusiją - buvusio Rusijos spectarnybų pulkininko, Tėvynės išdaviko Skripalio nunuodijimą, kurį įvykdė pati Anglija, bando priskirti Rusijai ir taip sukelti tarptautinį skandalą. Melas visada buvo Vakarų pagrindinė vertybė - melo pagalba Vakarai gali apiplėšinėti savo kolonijas ir kenkti savo geopolitinei priešininkei Rusijai.

Vakarų melo ir prasimanymų apie Rusiją trumpa chrestomatija šiame filme.