Sionistų įtakos socialinis tinklas Facebook vogė savo vartotojų asmeninius duomenis

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://vk.com/id463585649?w=w... 2018-03-22 18:32:54, skaitė 1531, komentavo 2

Sionistų įtakos socialinis tinklas Facebook vogė savo vartotojų asmeninius duomenis

Sionistų įtakos socialinis tinklas Facebook vogė savo vartotojų asmeninius duomenis, šnipinėjo FB vartotojus ir nusikalstamu būdu įgytą konfidencialią informaciją pardavinėjo suinteresuotoms šalims, JAV-UK šnipų organizacijoms. Facebook aktyviai dalyvauja NATO kibernetinių pajėgų Ukrainoje, Baltijos valstybėse teroristinėje veikloje, bendradarbiauja su vietiniais fašistiniais režimais, kartu su proamerikietiškomis vietinių padugnių gaujomis vykdo neteisminius susidorojimus su kitaminčiais, persekioja asmenis, kritiškai vertinančius JAV, UK militaristinę neokolonijinę užsienio politiką, NATO šalių bandymus sukelti III Pasaulinį karą, smerkiančių NATO tarptautinių karo nusikaltėlių gaujai priklausančių šalių pastangas kelti grėsmę taikai ir saugumui pasaulyje. Facebook sionistai padeda JAV bananų respublikose riboti žmogaus teises ir laisves, atima iš kitaminčių žodžio, spaudos, informacijos laisves.

Facebook yra nusikalstama tarptautinė JAV globalinės kontrolės ir šnipinėjimo sistemos organizacija, kuri piktnaudžiaudama žmonių pasitikėjimu veikia prieš žmonių interesus, daro žalą žmonėms, skatina tautinę nesantaiką, kursto rasinę, etninę, lytinę neapykantą, propaguoja karą, įvairius iškrypimus, devalvuoja tradicines vertybes ir tokiu būdu pakerta tarptautinių santykių, demokratijos bazinius principus, skatina tradicinių vertybių, ant kurių stovi nacionalinių valstybių suverenitetų pagrindiniai institutai, pamatų eroziją. Sionisto ir CŽV agento marko cukerbergo kuruojamas FB socialinis tinklas yra ne žmonių bendravimo, kaip jis pats save pristato, tinklas, o žmonių šbipinėjimo ir supriešinimo, visuomenių fragmentavimo, valstybių naikinimo tinklas, karo propagandos ir neapykantos kurstymo įrankis.

Paaiškėjus šioms aplinkybėms krito žmonių pasitikėjimas globalistų tinku Facebook, staigiai ėmė kristi šio šnipinėjimo ir susidorojimų tinklo akcijų kainą biržoje - tik šią savaitę sionisto Marko Cukerbergo tinklo akcijos prarado apie 40 mlrd USD savo vertės.

CŽV už šnipinėjimą apdovanotas m.cukerbergas viešumoje nesirodo ir niekaip nekomentuoja nei FB akcijų griūties, nei nusikalstamos FB veiklos, - sakoma Rusijos televizijos Vesti reportaže.