Chatynės kaimo tragedija

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://vk.com/id463585649?w=w... 2018-03-23 20:15:26, skaitė 1260, komentavo 1

Chatynės kaimo tragedija

Prieš 75 metus , 1943 metų kovo 22 d., Ukrainos banderlogų, 118 policajų bataliono skerdikai sudegino Chatynės kaimą su visais jame gyvenusiais žmonėmis.

Buvo gyvi sudeginti 149 kaimo gyventojai, iš kurių 75 buvo vaikai. Iš viso nacių kolaborantai-baltaraiščiai sudegino 189 kaimus su žmonėmis. Dabar šitų banderlogų, nacių kolaborantų palikuonys, su fašizmo įkūrėjos Anglijos ir JAV pagalba, vėl okupavo Ukrainą ir vėl degina žmones Donbase. Juos ir vėl remia jų idėjiniai broliai iš visos "civilizuotos" Europos. Ypatingai Ukrainos nacionalistai yra remiami Lietuvoje, tokių pačių nacių kolaborantų, Pirčiupių, Ablingos degintojų, Impulevičiaus darbo apsaugos bataljono žudikų, Ambrozevičiaus lafininkų-baltaraiščių palikuonių. Nacionalistai visada tarnavo Vakarams, o ne savo tautoms.

"Žmonės, būkite budrūs". Fašistai dabar apsirengė kostiumus, užsidėjo kaklaraiščius, išmoko šypsotis, kalbėti gražius ir teisingus dalykus, išmoko apsimesti liberalais ir demokratais.

Tik jų kruvini darbai, jų parama nusikaltėliams, jų žiaurumas, abejingumas, niekšybė ir ypatingai šventės, kurias jie švenčia, bei "didvyriai", kuriuos jie garbina, nuolat parodo jų tikrąjį veidą, fašizmo veidą.

NE FAŠIZMUI!
NE JAV-NATO KARO NUSIKALTIMAMS IR JŲ BENDRININKAMS!
NO PASARAN !