Katastrofa Kemerovo mieste

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://vk.com/id463585649?w=w... 2018-03-28 20:19:42, skaitė 1118, komentavo 0

Katastrofa Kemerovo mieste

Banderlogai dėl katastrofos Kemerovo mieste ypatingai siautėjo džiaugsmo ekstazėje Ukrainoje, kur JAV-NATO karo nusikaltėlių gauja ištraukė iš bunkerių II Pasaulinio karo nacių kolaborantus, Vakarų Ukrainos nacionalistus, fašisto Stepano Banderos, skerdikų Šuchevičiaus, Konovalco išperas, kuriuos po JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujos įvykdyto valstybinio perversmo Kijeve pastatė prie naujai atgimusios fašistinės valstybės valdžios vairo ir paleido juos terorizuoti šalį ir kaimynines valstybes.

Lietuvos JAV 5 kolona - konservatoriai, liberalai, socdemai, fašistai, nacionalistai - šiuos Ukrainos skerdikus labai remia, kaip juos rėmė dabartinio Lietuvos valdančiojo kompradorinio elito tėvai, seneliai. Vieno miško paukščiai, škias.

Anatolijus Šarijus, Ukrainos opozicinis žurnalistas, kuris buvo priverstas bėgti nuo siautėjančių Ukrainoje banderlogų teroro iš savo Tėvynės, vieną iš Ukrainos režimo šlovintojų Jevgenijų Volnovą, kuris ypatingai aktyviai tyčiojosi iš nelaimės Kemerovo prekybos centre aukų, apibūdino kandžiai ir taikliai. Mūsų delfio, lrt, tv3, lnk, litro, 15 gramų banderlogai yra stulbinančiai panašūs į šį degradavusį žmogėną

Užrašas virš banderlogo portreto:

"Aš - riebus pidaras, aš juokiuosi iš vaikų mirčių, aš platinu dezinformaciją apie 300 žuvusių, dėl ko žmonės, ir be to praktiškai iš sielvarto netekę proto, iš tiesų kraustosi iš proto. Pažink mane iš veido. Mano vardas Jevgenijus Volnovas. Pagamintas Ukrainoje. Dėl tokių išgamų, kaip aš, neapykanta ukrainiečiams auga".

Nieko nepridėsi, šis Volnovas kaip iš akies trauktas Lietuvos tapinoidas, koldūninis užkelnis ar valkatinis zombis. Jie visi vienoje JAV-NATO karo nusikaltėlių zombių auginimo lysvėje auginti...