2018-03-27 V.Solovjovo laida. 1 dalis skirta nelaimei Kemerove mieste

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://vk.com/id463585649?w=w... 2018-03-28 20:22:24, skaitė 968, komentavo 0

2018-03-27 V.Solovjovo laida. 1 dalis skirta nelaimei Kemerove mieste

2018-03-27 V.Solovjovo laida. 1 dalis skirta nelaimei Kemerove mieste, kur gaisro prekybos centre metu žuvo 64 žmonės, iš kurių 41 vaikas. Kodėl įvyko ši nelaimė, kokios yra katastrofos priežastys, kas kaltas - liberalus godumas, verslininkų gobšumas, valdininkų korupcija, nusikalstami aplaidumas - aiškinasi ekspertai studijoje.

Kita su tuo susijusi laidos tema - žmonių reakcija į nelaimę, aukas.

Skirtingi žmonės reagavo į nelaimę skirtingai.

JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujos propagandos įtakoje esantys, Vakarų masinio smegenų plovimo aukos, dešinieji veikėjai , kaip jiems tai jau tapo įprasta, empatijos Rusijos žmonėms nejaučia, jie džiūgauja, jiems linksma, jie rengia šlykščias provokacijas ir trypia savo būgnų šokius ant žuvusių vaikų kapo.
Banderlogai, ką iš jų paimsi..

„Paklausyk, žmogaus vaike, - tarė lokys Balu, - aš tave mokiau džiunglių Įstatymo, tačiau banderlogai neturi įstatymo. Banderlogai – atstumtieji. Jie neturi savo kalbos, jie naudojasi pavogtais žodžiais. Jie nesilaiko mūsų papročių. Jie neturi atminties. Jie tvirtina, kad jie yra didinga tauta, tačiau tereikia nukristi riešutui, ir jie užmiršta savo orumą, lieka tik jų beribis troškimas atkreipti į save dėmesį džiunglėse. Jie visada ketina išsirinkti sau gaujos vadą, sukurti savo įstatymus, susigalvoti savo papročius, tačiau niekada neįgyvendina savo ketinimų.

Mes negeriame ten, kur geria banderlogai, nevaikštome jų takais, nemedžiojame kartu su jais, mes nemirštame ten, kur miršta banderlogai.

„Tiesa yra viskas, ką sako Balu apie banderlogus, - pagalvojo sau Mauglis. – Jie neturi nei Įstatymo, nei medžioklės šūkio, nei savo gaujos vado – jie be tuščių žodžių ir kibių vagies rankų neturi nieko. Jeigu mane čia nužudys arba aš mirsiu iš bado, būsiu kaltas aš pats ir niekas daugiau. Reikia grįžti į savo gimtąsias džiungles ir tai yra geriau, nei gaudyti rožinius žiedlapius kartu su banderlogais“.

Beždžionės vienu balsu tvirtino jam, kokios jos yra išmintingos, galingos ir geros, ir koks yra neprotingas Mauglis, kad nori palikti jas.

- „Mes - didžios ! Mes – laisvos! Mes nusipelnėme tik žavėjimosi mumis! Mes nusipelnėme pagyrų labiau už visas kitas džiunglių tautas. Mes visi taip sakome – reiškia tai yra Tiesa!“ – rėkė banderlogai „ (R. Kiplingas „Džiunglių knyga“)

Kaip žemai gali kristi rusofobai, masinio smegenų plovimo, Vakarų antirusiškos propagandos, militaristinės psichozės aukos, iki kokio nužmogėjimo gali leistis tapinoidai visame "civilizuotame" Vakarų pasaulyje, bando nustatyti studijos svečiai.

https://youtu.be/XV3kTuFFuAg