Vatinės striukės

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://vk.com/id463585649?w=w... 2018-04-02 19:27:42, skaitė 1840, komentavo 3

Vatinės striukės

Nuo 1941 metų balandžio 1 d. tarybinės armijos eiliniai ir jaunesnieji vadovaujantys karininkai buvo aprengti vatinėmis striukėmis, kurios pakeitė iki tol nešiotas milines.

Kodėl Vakarų, JAV, NATO karo nusikaltėliai ir jų vergai taip nekenčia vatinkų? Todėl, kad vatinka yra toks pat Pergalės prieš fašizmą simbolis, kaip ir tankas T-34, automatas PPŠ au kareiviška ausinė kepurė.

JAV/UK/NATO karo nusikaltėliams, kurie inicijavo du Pasaulinius karus, kurie pagimdė ir išaugino hitlerinį nacizmą, jų vietiniams fašistų kolaborantams, nacių kolaborantų - impulevičiukų, lafininkų, ambrozevičiukų, plechavičiukų, kurie po pralaimėjimo 1945-05-09, sulindo į miškus ir terorizavo tautą - palikuonims nacionalistams, JAV 5 kolonai, iki pat šiol skauda vieną vietą, kurią taip nemandagiai prispardė tarybinis karys.

Šiandien šie - konservatoriai, liberalai, socdemai, nacionalistai, fašistai ir pan. - kiekvieną kartą puola bet kurį žmogų, kuris išsaugojo istorinę atmintį, prisimena, kas tokie buvo dabartinių "patriotų" - JAV 5 kolonos idėjiniai vadai, nacių kolaborantai, ir drasiai sako jiems į akis tiesą. Tarybų Sąjungos Pergalės 1945-05-09 prieš Vakarų fašizmą menkinimas, paminklų tarybiniams kariams griovimas, tyčiojimasis iš Pergalės simbolių, jų draudimas ir pan. JAV fašistų kolaborantų nepadorūs veiksmai yra ne kas kita, kaip pralaimėjusių nacių kolaborantų, niekšų kerštas už patirtą baimę, pralaimėjimą, už pelnytą Teisingumą už nacių ir jų kolaborantų nusikaltimus žmoniškumui.

Vatinka yra Pergalės simbolis, baimė prieš kurį nacių kolaborantų palikuonims vis dar sukelia diarėją.

Mūsų reikalas teisus, Pergalė bus mūsų!