Iraniečių kilmės feministė ir kiaulių teisių gynėja sušaudė You Tube personalą! Leftistinė publika darosi vis pavojingesnė žmonėms

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2018-04-04 20:31:20, skaitė 838, komentavo 1

Iraniečių kilmės feministė ir kiaulių teisių gynėja sušaudė You Tube personalą! Leftistinė publika darosi vis pavojingesnė žmonėms

Skaitau naujienas apie šaudymą You Tube būstinėje. Peršauti trys videoserviso darbuotojai, iraniečių kilmės teroristė nusišovė. Eilinė diena Amerikoje, ačiū Obamai ir jo migracijos politikai.

Dėmesį patraukė tik itin egzotiška teroristės asmenybė. Ji pasirodė beesanti galutinai nukvakusi 39-metų leftistinė aktyvistė iš Pietų Kalifornijos Nasim Aghdam. Veganė, feministė ir PETA kovotoja už gyvūnų - ypač kiaulių - teises!

Viskas, kaip priklauso - pilnas pažangistų kvailysčių rinkinys, uždėtas ant musulmoniško backgroundo.

Nei vyro, nei vaikų - jų vietą vargšės Nasim galvoje buvo užėmusios ...kiaulės! Kurių "teisės" paklaikusioje gyvūnų draugės sąmonėje buvo lygios ....žmogaus teisėms!

"Teroristė buvo paminėta San Diego laikraščio „The San Diego Union-Tribune“ 2009 metų straipsnyje apie gyvūnų teises ginančios organizacijos „People for the Ethical Treatment of Animals“ (PETA) protestą prieš kiaulių naudojimą apmokant karius suteikti pagalbą traumų atvejais.

Demonstracijoje prie jūrų pėstininkų Kemp Pendltono bazės N.Aghdam dalyvavo užsidėjusi peruką ir vilkėdama džinsus su nupieštais „kraujo“ lašais, laikydama plastikinį kardą.

„Man gyvūnų teisės prilygsta žmogaus teisėms“, – tuo metu minėtam laikraščiui sakė N.Aghdam." 

Seniai sakiau, kad ta ultrakairuoliška pažangi publika, apsėsta veganizmo bei gyvūnų teisėmis, daugeliu atveju yra netoli pamišimo ribos.

O kai kurie ypač aktyvūs tą ribą nesunkiai peržengia, pradėdami šaudyti į kiaulių nepamilusius arba mylinčius jas tik keptu pavidalu blogiukus.

Ir negali pykti ant nukvakusios aktyvistės - juk iš jos videoblogų turinio seniai buvo aišku, kad su galva ji nebedraugauja. Klausimas tik tame - kodėl ji nebuvo laiku izoliuota nuo visuomenės, suteikiant jai būtiną medicininę pagalbą?

Belieka tikėtis, kad Lietuvos psichiatrinės tarnybos akylai stebį tokią publiką ir jos veiklą internetuose. Kitu atveju baisu net įsivaizduoti, ką taikiems žmonėms gali pridaryti visi tie vištų ir kiaušinių teisių gynėjai, užėjus eiliniam priepuoliui.

Skaitymui:
https://www.15min.lt/…/prie-youtube-bustines-kalifornijoje-…
http://metro.co.uk/…/vegan-bodybuilder-nasim-aghdam-behind…/

#GyvūnųTeisės
#GalvosSmegenųLeftizmas