Kardinalių gyvenimo permainų trūkumo simptomai

Autorius: ŠeimaIrNamai.eu Šaltinis: http://seimairnamai.eu/kardina... 2018-04-05 10:45:51, skaitė 467, komentavo 0

Kardinalių gyvenimo permainų trūkumo simptomai

Jei aptiksite savyje bent trečdalį pateikiamų simptomų, laikas susimąstyti. O jeigu jums būdingi praktiškai visi šio „susirgimo“ simptomai, tučtuojau keiskite įprastą gyvenimą. Būtina suvokti svarbiausią dalyką: jūs pats esate savo laimės kalvis.

Kai pabundate ryte ir nejaučiate jokių emocijų. Netgi krintate pasnausti dar 10 minučių, nes esate visiškai abejingas jus supančiai realybei.

Pradedate lyginti save su kitais. Žaidimai su lyginimu veda tik į pavydą, kadangi nustojate siekti savų tikslų ir pradedate gyventi svetimų žmonių gyvenimus.

Nežinote, kas galėtų suteikti jums laimę. Arba atsišaudote į šį klausimą įprastomis, nuvalkiotomis frazėmis, arba apskritai negalite į jį atsakyti, kadangi nebeturite jokios motyvacijos.

Jaučiate, kad draugai visiškai jūsų nesupranta. Dar daugiau – jūs pats savęs nesuprantate, nes patekote į gyvenimišką „spūstį“ ir konkrečiai įstrigote kelyje.

Jaučiate, kad visus apgaudinėjate. Toliau šypsotės, toliau su visais bendraujate, tačiau nesijaučiate savimi ir apsimetinėjate, kad viskas gerai.

Pernelyg dažnai žvilgčiojate į telefoną. Tapote labiau nuo jo priklausomas, kadangi virtualus pasaulis paprastesnis ir ramesnis, nei kalbos apie realų gyvenimą.

Kyla nerimas, kad viskas, kas įdomu, jau liko praeityje. Labai norite atrasti tą kibirkštėlę, kuri vėl įžiebs jumyse ugnį ir leis padidinti greitį. Tačiau nerandate.

Nežinote, kas jūs toks. Jaučiatės absoliučiai pasimetęs šiame pasaulyje.

Daug kalbate apie žmones ir labai mažai apie tai, kas išties reikšminga. Plepate apie kitus ir nors tai nemalonu, niekaip negalite sustoti.

Dažnai žvilgčiojate atgal. Galvojate apie praeitį ir jums atrodo, kad tada dorojotės su problemomis geriau.

Blogai miegate. Pabundate, vartotės nuo šono ant šono ir pernelyg daug galvojate, jausdamiesi išsunktas kaip citrina ir morališkai, ir fiziškai.

Vaikštote, judate, tačiau nesijaučiate gyvas. Suprantate, kad veltui švaistote laiką, tačiau nepasitikėjimas ar baimė neleidžia imtis radikalių pokyčių, kurių jums taip reikia.

Staiga pradeda labai rūpėti aplinkinių nuomonė apie jus. Demonstruojate savo „sėkmingą gyvenimą“ socialiniuose tinkluose, o kai kažkas pasako „panašu, kad tu labai laimingas“, darosi skaudu, nes iš tikrųjų – nieko panašaus.

Išgėrinėjate, aktyviai lankotės vakarėliuose. Tai jūsų trumpalaikis išsigelbėjimas, kurio griebiatės, kad paspruktumėte nuo problemų ir su jomis nesusidurtumėte akis į akį.

Jums atrodo, kad išoriški pokyčiai pakeis jūsų požiūrį į patį save ir gyvenimą. Deja, laimė ir pasisekimas neturi nieko bendro su jūsų išvaizda ar įvaizdžiu. Stiliaus ir garderobo pakeitimas nepadės.

Puoselėjate senas nuoskaudas ir nepasitenkinimą. Vis dar pamenate ne pačius geriausius kitų žmonių poelgius ir savo reakciją į juos. Tokios negatyvios energijos saugojimas ir kaupimas tolygus sistemingam nuodijimuisi.

Nesuprantate, kaip reikia save mylėti ir priimti. Jei patys savęs nepriimate, skirsite labai daug laiko smerkti ir apkalbinėti kitus. Jeigu pats savęs nemylite, ieškosite meilės kituose žmonėse, tik tie kiti supratimo neturi, kaip jus reikia mylėti, juk jūs ir pats to nežinote.

Šaltinis